Beauty Favourites

PUPA zomer look

PUPA introduceert ieder seizoen een bijpassende make-up collectie, waarbij de zomer altijd onze favoriet is. Dit is tenslotte het seizoen van de sprekende kleuren, de zonnige tint, het seizoen van de allervrolijkste make-up. En dus pakt PUPA lekker uit!

Meest in het oog springend zijn de prachtige Luminys Extra Pearl Baked Eye Shadow kleurtjes (14,50 per stuk) die je in de collectie vindt. Onze absolute favorieten zijn de tinten Turquoise en Intense Blue, om je ogen echt zomers te laten knallen. Gebruik het op je hele ooglid voor een spectaculair effect, of gebruik het hier en daar voor een zonnig accent.

De overige producten in de collectie zijn wat rustiger qua kleur, voor de balans in het geheel. Zo is de Spectacular Shine Gloss er in een Ultra Reflex Diamond Edition (15,95 euro), die je lippen echt aan alle kanten laat glanzen en schitteren. De kleuren zijn redelijk neutraal gehouden (Sunny Orange, Golden Sand en Hot Pink), het glosseffect daarentegen is spectaculair! Extra fijn: de gloss plakt niet en houdt je lippen lekker soepel.

Natuurlijk is er ook gedacht aan een, in de zomer onmisbare, waterproof mascara (Really Waterproof Black Mascara, 15,25 euro) en een practige bronzing powder (Luminys Baked Bronzing Powder, 23,95 euro) om je zomerse look helemaal compleet te maken.