Beauty

PUPA Sport Addicted: make-up die bestand is tegen sporten

PUPA Sport Addicted

Nee, als je gaat sporten hoef je er niet tip top verzorgd uit te zien. Dikke lagen make-up, niet doen. Maar een beetje verzorgd voor de dag komen, daar is niks mis mee!

PUPA Sport Addicted

Iedereen die wel eens heeft gesport met make-up op, weet dat je mascara van goede huize moet komen om een flinke workout te doorstaan. Simpeler gezegd: de meeste mascara zit binnen no time ergens halverwege je wangen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over eyeliner, lippenstift of concealer.

Niet dat je vol in de make-up hoeft voor je gaat sporten. Maar een beetje mascara, concealer voor rode plekjes en een poedertje om een beetje fris te ogen, dat laten wij liever niet achterwege. Het valt alleen niet mee om producten te vinden die je tijdens het sporten nog steeds mooier maken, in plaats van je in een monster te veranderen. Tijd voor PUPA om hier iets aan te doen. PUPA Sport Addicted is er speciaal voor sporters, wij bekeken een aantal producten.

Alleen de basics

Verwacht geen vierentwintig kleuren oogschaduw, opvallende lipstick, highlighters etc.. Nee, in de PUPA Sport Addicted lijn vind je precies dat wat je nodig hebt om niet helemaal ‘bloot’ te zijn tijdens het sporten: een poeder, concealer, mascara, eyeliner, lippenbalsem en make up fixer, om de boel nog langer op zijn plek te houden. Stuk voor stuk bestand tegen zweten, zodat je er ook tijdens het sporten piekfijn uit blijft zien.

PUPA Sport Addicted

Wij zijn vooral groot fan van de poeder, eventueel in combinatie met de concealer en fixer. Hij maakt je huid net wat egaler, zodat zelfs dames die normaal niet zonder foundation de deur uitgaan zich tijdens het sporten een beetje opgemaakt voelen. En het fijne is: hij blijft goed zitten! Natuurlijk ga je van zweten glimmen, en wordt je hoofd rood, daar kan zelfs dit poeder niet tegenop, maar de egale look blijft. Geen rare vegen of een zichtbaar ‘laagje’ dat langzaam van je gezicht af glijdt, fijn! Ook de eyeliner kunnen we aanraden, net als de lipbalm. Deze laatste is er in drie naturel tinten: Pure Vanilla, Nude Rose en Burgundy. Stuk voor stuk genoeg om je lippen een subtiel tintje te geven, zonder je eruit te laten zien alsof je gaat stappen.

Ook voor in de zomer

PUPA Sport Addicted is ideaal voor sporters, maar ook voor iedereen die make-up zoekt die ook op zomerse dagen goed blijft zitten. Bij dertig graden zouden we een volledige make-up niet aanraden, maar een poedertje, eyeliner en mascara kunnen best. Ideaal om deze producten mee te nemen op zonvakantie!