Beauty Getest

Puma Sync

Stoere, urban en sportieve geuren. Dat zijn Puma Sync voor hem en haar. Natuurlijk namen wij de proef op de som, en probeerden deze zomergeuren uit.

Hip, kleurrijk en een heel klein beetje retro. De flacons en doosjes van de nieuwe Puma geuren doen ons denken aan dansers die zo uit So You Think You Can Dance zijn weggeloppen. Zo streetwise, zij bepalen zelf wel wat cool is.

De geuren mogen opvallen, maar niet je karakter in de schaduw plaatsen. De damesgeur doet dat prima, met een exotische basis die is aangevuld met onschuldige tonen van perzik en sensueel amber. Fris, bruisend, eigenzinnig. Een echte geur voor jonge meiden, of iedereen die zich jong voelt uiteraard.

pumasync2

De herengeur past er prima bij. Ook hier vind je amber in terug, maar bijvoorbeeld ook limoen, lavendel en cederhout. Een bijzondere combi die goed uitpakt. Een redelijk lichte mannengeur die energie uitstraalt.

Beide geuren zijn prima betaalbaar, en starten al bij 10,94 euro. Natuurlijk zijn er ook een bijpassende deo en shower gel te koop. Leuke introductie van Puma!