Beauty

PS… K-POP: nu bij Primark!

k-pop primark

Iedere beautyliefhebber weet het: de nieuwste trends komen uit Korea. Niet zo vreemd dat Primark zich voor PS… K-POP hierdoor liet inspireren.

Koreaanse beautyproducten

Zoek op Google op ‘Koreaanse beautyproducten’ en je treft ruim 8000 resultaten. Beauty uit Korea is hot; alle innovaties lijken er vandaan te komen, en zeg nou zelf, de snoeperige verpakkingen roepen gewoon ‘koop mij!’.

Reden genoeg voor Primark om met hun nieuwe beautycollectie op de Koreaanse tour te gaan. PS… K-POP!

PS… K-POP

De ‘Koreaanse’ beautyproducten van Primark zijn ‘Korean inspired’, ze komen er dus niet vandaan. Maar de samenstellers van deze collectie hebben wél heel goed gekeken naar wat er voor moois uit Korea komt.

Veel producten uit de lijn zijn net een beetje ‘anders dan anders’; een cushion blusher, oogpotloden in pasteltinten en cheek tint in een tubetje. Dat maakt deze K-POP lijn een musthave voor liefhebbers van bijzondere producten… tegen een lief prijsje!

primark k-pop

Om op te (vr)eten

Wij verwachten dat er heel wat Primark mandjes worden volgeladen met K-POP. Want zeg nou zelf… de producten zien er toch gewoon te schattig uit? Het gel eye-mask met sterretjes, de blender sponge met uberschattig bewaardoosje, de prachtige palettes: begin je eenmaal met het inladen van deze producten, kun je al snel niet meer stoppen. Gelukkig zijn de prijzen aan de lieve kant. Om je een indicatie te geven: het eyeshadow palette kost €6, de cheek tint €3,50 en een eyeliner €1,50.

Is het wat?

Wij waren al om door de looks van deze producten, en zagen in de lage prijzen nog veel meer voordelen om ze aan te schaffen. Maar goed, ja, de kwaliteit is natuurlijk ook best belangrijk. En die is prima, durven we na een uitgebreide test te zeggen. Zeker in zijn prijsklasse. Voor Primark prijzen kun je geen ‘designer kwaliteit’ verwachten, maar de concurrentie met een drogisterijmerk kunnen deze beautyproducten prima aan.

primark k-pop

Onze favorieten zijn de Super Cheeky Cheek Tint en Bubble Blush Cushion Blush: twee producten voor een frisse blos op je wangen, die dankzij de kussentjes waarmee je ze opbrengt (bij de Super Cheeky is deze als applicator op de tube aangebracht, de Bubble Blush werkt op dezelfde manier als een cushion foundation) extra natuurlijk oogt.

primark k-pop

Houd je van producten met een bijzondere vormgeving, bekijk dan zeker de Jelly Belle Jelly Lipstick eens: ziet eruit als een tubetje, maar binnenin zit een ‘ouderwetse’ lipstick verborgen. Alhoewel, ouderwets: het effect op je lippen is een heerlijk zoet ruikend laagje gloss, met een subtiel tintje. Ook de eyeliners in pasteltinten kunnen we zeer waarderen: weer eens wat anders dan het eeuwige zwarte streepje waarmee we zoveel vrouwen rond zien lopen. De hoogste tijd om eens met deze leuke potloden te gaan experimenteren!