Beauty

ProvoCATRICE: een nieuwe limited edition

ProvoCATRICE

Budgetmerk CATRICE weet ons keer op keer te verbazen met prachtige limited editions die qua looks niet onderdoen voor duurdere merken. ProvoCATRICE ligt nu in de winkels!

ProvoCATRICE

Een kleine waarschuwing vooraf: de limited editions van CATRICE vliegen, zeker als ze er zo mooi uitzien, nogal eens de winkel uit. De producten uit deze lijn zijn te koop van half mei tot en met juni, maar het zou ons niet verbazen als een aantal bestsellers snel uitverkocht is. Haast je dus een beetje, als je in wilt slaan!

En geloof ons… dat wil je. Want wow, wat een fijne limited edition. De luxe uitstraling van de producten maakt dat we bijna niet kunnen geloven dat we hier met een budgetmerk te maken hebben. En toch is het zo…: het duurste product kost maar €4,99.

ProvoCATRICE heeft de samensmelting van lingerie en streetwear gebruikt als inspiratiebron, wat resulteerde in een luxe uitziende lijn, met kleuren waarmee je gezien kunt worden.

Onze favorieten

De lijn bestaat uit zevental producten, van blush tot nagellak, wij maakten een kleine selectie. Wat denk je van de mooie Cushion Powder Lips? Een intense kleur met een poederachtige finish op je lippen: je moet het aandurven, maar het resultaat is prachtig.

Ook prachtig: de Gradation Blush, in twee kleurvarianten. De lichte, glanzende tint loopt heel geleidelijk over in de donkere, meer matte tint. Ideaal om mee te experimenteren, en oh zo mooi om simpelweg naar te kijken.

ProvoCATRICE

Het Eye Palette bestaat uit twee glanzende en twee matte oogschaduws, met een bijpassende eyeliner. Perfect te combineren, voor een zachte lentelook.

Onze laatste favoriet is de Scented Powder. Niet voor je gezicht, maar voor je lijf! De glanzende finish laat je subtiel stralen, terwijl de geur je doet denken aan fris wasgoed. Poeder wat in je decolleté of op je schouders, en je ziet er van top tot teen stralend uit!

Net als de overige producten van CATRICE koop je ProvoCATRICE exclusief bij Kruidvat en Trekpleister. Tip: bij Kruidvat kun je de producten ook online bestellen.