Beauty Getest

Pluisvrij met Yves Rocher

Met het aanbreken van de herfst zitten wij met onze handen in het haar. Letterlijk. Want al dat vocht in de lucht zorgt voor ongewenste pluis op ons hoofd!

Er zijn natuurlijk tal van middeltjes om je haar glad en/of pluisvrij te maken. Een aantal daarvan is echter knap agressief, en kan je haar op korte of lange termijn uitdrogen. Dan is het wel glad… maar daar heb je zo weinig aan als de uiteindes eruit zien als een bosje stro!

Yves Rocher introduceert in zijn plantaardige haarverzorgingslijn nu een 48-uur Anti-Pluis serum. Een pompflacon met milky inhoud, die je na het wassen op je haar aanbrengt. Glad föhnen en voila, een mooi glad bosje! Door de romige samenstelling van het product, op basis van orkazaden, zorgt ervoor dat je haar niet alleen goed glad, maar ook minstens zo zacht wordt.

Hoera! Na van alles geprobeerd te hebben, is dit op dit moment echt ons favoriete ‘anti-pluis’ middeltje. Het effect blijft lang aan (al kan ook dit serum uiteindelijk niet op tegen een écht flinke regenbui), en waar andere gladmakers na wekenlang gebruik vaak in negatieve zin hun sporen achterlaten op je haar, zorgt de vriendelijke samenstelling van Yves Rocher er juist voor dat je haar er steeds mooier uit gaat zien. Wij zijn fan, zeker ook vanwege de prijs: 11,90 euro voor 100 ml, terwijl het product zeer zuinig in gebruik is.