Beauty Getest

Plantaardige haarverzorging van Yves Rocher

Grondlegger van de plantaardige cosmetica, zo luidt de slogan van Yves Rocher. Vandaag speciale aandacht voor de plantaardige haarverzorging van dit merk.

De Plantaardige Haarverzorging lijn van Yves Rochet bestaat uit 19 producten, die voor ieder haarprobleem een passende oplossing bieden. Of je nu (zeer) droog haar hebt of juist slap en futloos, het juiste product, op basis van het juiste plantenextract, zit er altijd bij.

Plantaardige formules zijn niet alleen fijn voor je haar (er zitten bijvoorbeeld geen siliconen in), maar ook voor het milieu. Zo zijn de shampoo’s voor 100% biologisch afbreekbaar, wel zo fijn! Wij zochten binnen het assortiment twee producten op die je bijzondere aandacht verdienen.

Zo is daar de Herstellende haarolie (9,90 euro). Dit fijne flesje bevat jojoba, macadamia en babassu-olie, stuk voor stuk uit de natuur geselecteerd om niet alleen je haar, maar zeker ook je hoofdhuid te verzorgen. Je gebruikt het op droog haar, voordat je het wast. Laat de olie 10 minuten intrekken, en was en verzorg het dan zoals je dat gewend bent. Het resultaat: soepel en zacht haar, heerlijk!

Nog zo’n bijzonder product vind je in het roze gekleurde flesje. Deze Haarspoeling met frambozenazijn (9,90 euro) gebruik je juist nadat je je haar gewassen hebt, hij zorgt ervoor dat je haar helemaal fris uit de wasbeurt tevoorschijn komt. Extra reiniging van je haar, en bovenal een prachtige glans. Maar het fijnst van alles: de heerlijke, verslavende frambozengeur. De finishing touch voor ieder haartype!