Beauty Getest

Photoready met Revlon

Op de foto gaan… niet onze favoriete bezigheid! Ogen dicht, mond open, boos kijkend, het valt nog niet mee om ‘normaal’ op een foto te komen! Met de nieuwe Photoready producten van Revlon zal het aan je make-up in ieder geval niet liggen.

Misschien kende je de Photoready foundation al, maar de lijn wordt nu flink uitgebreid met nog meer handige basisproducten. Fijn, want een goed begin is het halve werk, zeker als het make-up betreft. Dat goede begin is in dit geval de Photoready Face Primer. Primers zijn lang niet voor iedereen een standaard onderdeel van de toilettas, terwijl het zoveel goeds voor je kan doen. Zie het als een ‘grondverf’, een basis waardoor alles dat nog volgt er beter uit gaat zien en langer mooi blijft.

De Photoready Face Primer bereidt je huid voor op de make-up die nog volgt. Door kleine lijntjes te verzachten en je huid egaal te maken heeft je huid een perfecte basis, waardoor je foundation meteen veel beter oogt. Een basisproduct dat op je huid onzichtbaar is dus, maar zeker niet onderschat mag worden! Verkoopprijs: 16,22 euro, en iedere cent waard.

Nog zo’n stap die veel dames overslaan is het opfrissen van de ogen. Zeker nu de dagen korter worden duiken wallen of donkere kringen op, die je met alleen foundation vaak niet weg krijgt. Met de Photoready Eye Primer & Brightener lukt dat wel! Deze goed dekkende vloeistof breng je aan via het ingebouwde kwastje, nog voor je je foundation aanbrengt. Door de huid op te lichten en lijntjes rond de ogen wat aan het zicht te onttrekken is je oogopslag direct veel wakkerder en frisser. Eveneens een onmisbaar product dus, dat voor 12,15 euro als je het ons vraagt direct aangeschaft dient te worden.

Tenslotte is ook de Photoready 3D Volume Mascara nieuw. Een dun laagje van deze mascara zorgt er al voor dat je wimpers veel beter zichtbaar en meer uitgesproken worden. Met meerdere laagjes maak je het effect nog steviger, aan jou de keuze. Een prettige mascara zonder klontjes die je wimpers er gezond en vol uit laat zien. Verkoopprijs: 14,18 euro.