Beauty

philosophy the microdelivery peel kit: help je huid de winter door

philosophy the microdelivery peel kit

In de winter verlangen we naar warme truien en comfort. Ook je huid wil in de watten gelegd worden, maar vergeet niet om hem af en toe wakker te schudden!

Goed verzorgen

Eigenlijk doe je met je huid in de winter wat je met jezelf ook doet. Goed verzorgen, lief zijn en comfort opzoeken. Thuis doe je dat door de kachel aan te zetten, een kopje thee te drinken en lekker te ‘cocoonen’. Je huid leg je in de watten met extra verzorgende producten, die niet alleen hydrateren maar ook beschermen tegen de invloeden van buitenaf, of dat nu de kou of juist de verwarming is.

Aanpakken!

Maar net als jij, moet ook je huid ook in de winter af en toe een schop onder zijn kont krijgen. Comfort is goed, goed voor jezelf zorgen zeker ook, maar soms moet je even streng zijn en ook als het koud is of regent jezelf even naar buiten slepen. Je hebt frisse lucht nodig, die geeft je nieuwe energie. Zo werkt dat ook voor je huid.

philosophy the microdelivery peel kit

Speciaal om je huid daarmee een handje te helpen heeft philosophy the microdelivery peel kit ontwikkeld. Een peeling die ervoor zorgt dat je huid afscheid neemt van zijn dode cellen, blijft ademen en daarmee veel meer openstaat voor alle verzorging die je er in deze periode op smeert. Daarnaast schudt het je huid even flink wakker, want comfort is fijn, maar indutten is weer het andere uiterste.

The microdelivery peel kit bestaat uit twee stappen. Je begint met de scrub. Die masseer je een minuutje in, niet bij je ogen natuurlijk. De scrub is fijn van structuur, maar wel sterk geconcentreerd, en goed voelbaar op je huid. Daarna ga je met het flesje aan de gang. Hierin zit een speciale gel, waarin een zuur is verwerkt, dat nog eens extra aan de slag gaat met je huid. Dit masseer je over de scrub heen, en laat je 2 tot 3 minuten inwerken. Het kan zijn dat je huid wat warm aan gaat voelen.

Heb je een gevoelige huid, dan wacht je de inwerktijd gewoon rustig af. Kan je huid wel wat hebben, of wil je even zeer grondig te werk zijn, dan kun je tijdens de inwerktijd lichtjes het product blijven masseren op je huid. Je zult zien dat er wat schuim ontstaat. Na de inwerktijd spoel je het geheel grondig af. Het is handig dit onder de douche te doen, want het is inmiddels een aardige laag die zich op je gezicht bevindt.

Zacht, zachter, zachtst!

Je gebruikt the microdelivery peel kit 1 keer per week. Dat is echt meer dan genoeg, want oh, wat is dit product effectief. Zo glad hebben we onze huid nog nooit gevoeld, en na een paar weken gebruik blijft ook die vale winterteint achterwege. De huid straalt, ziet er gezond uit en is egaler. En alhoewel het een zeer effectief en grondig product is, is het niet agressief. Naast een peeling geeft het je huid door de toegevoegde peptiden en vitamine c ook een flinke portie verzorging mee.

De aanschafprijs van € 72,17 (alleen bij ICI PARIS XL te koop) is fors, maar philosophy the microdelivery peel kit is zeer zuinig in gebruik. Enkele maanden red je makkelijk met 1 verpakking. Het effect is vele malen beter dan bij een normale peeling of scrub, dus wij zijn definitief overgestapt.