Beauty

Philosophy the microdelivery detoxifying oxygen peel

Philosophy the microdelivery detoxifying oxygen peel

De titel van dit bericht, is in zijn geheel de naam van het nieuwste product van philosophy. Of dat met 47 letters een record is durven we niet te zeggen, dat het een fantastisch product is wel!

Philosophy the microdelivery detoxifying oxygen peel

Tja, die naam. We hebben er wat moeite mee, want zeg nou zelf, ’t is nogal een mondvol om naar te vragen in de winkel. Maar goed, hij dekt de lading wel prima, want deze peeling zuivert je huid niet alleen, hij voorziet hem ook van nieuwe zuurstof. Perfect geschikt bij een wat ‘rommelige’ huid, eentje die onzuiverheden kent, er vermoeid uitziet en wel een flinke oppepper kan gebruiken.

Twee tubetjes

Om deze peeling optimaal te laten werken, werd hij verdeeld over twee tubes. De eerste waar je mee aan de slag gaat is de zwarte, en ja, ook de inhoud hiervan is zwart. Dat komt door de toevoeging van geactiveerd houtskool, een stofje dat bekend staat om zijn diepe reinigende eigenschappen, en ook in huisgemaakte maskertjes vaak wordt gebruikt. Alles wat niet in je huid hoort wordt er als het ware uitgezogen, terwijl het vocht (waar je huid wel behoefte aan heeft) blijft zitten waar het zit.

Philosophy the microdelivery detoxifying oxygen peel

Na het aanbrengen van een dikke zwarte laag (charmant, inderdaad), pak je de witte tube erbij. Ook hiervan breng je (over het zwart) een flinke laag aan. Doe dat een beetje masserend, zodat zwart en wit zich met elkaar gaan mengen, Het geheel wordt hierdoor grijs, en licht schuimend. Het teken dat de combinatie van stoffen aan het werk gaat!

De witte tube zorgt voor extra zuurstof, iets wat bereikt wordt door de toevoeging van gerstebladextract. Dat is rijk aan chlorofyl, dat op zijn beurt weer wonderen doet voor het zuurstofniveau in je huid.

Even inwerken

Drie minuten loop je rond met een grijze, schuimende massa op je gezicht. Je moet er iets voor over hebben, zullen we maar zeggen. Want het resultaat, dat mag er zijn! Direct na het eerste gebruik zijn we al onder de indruk van ons ‘babyhuidje’, zo zacht, zo schoon, een effect dat na een aantal malen gebruik alleen maar wordt verhoogd. Fris, fruitig en verlost van onzuiverheden. Fijn voor dames met acne of een onzuivere huid, maar ook voor iedereen die regelmatig make-up gebruikt en een product zoekt dat de huid écht goed reinigt, tot diep in de poriën.

Philosophy the microdelivery detoxifying oxygen peel kost €59 en is sinds deze maand te koop bij Ici Paris XL.