Beauty

Philosophy Pure Grace Nude Rose

Philosophy Pure Grace Nude Rose

Stijlvol, klassiek en tijdloos. Zo maar wat steekwoorden om de populaire geur Amazing Grace van Philosophy te beschrijven. Ook Philosophy Pure Grace Nude Rose valt in deze categorie.

Philosophy Pure Grace Nude Rose

Meestal hoeft het van ons niet zo. Een variant op een bestaande geur. Zelden wordt het beter dan het origineel; soms ruiken we nauwelijks verschil, terwijl er soms ook nauwelijks een overeenkomt te vinden is.

De twee nieuwe ‘Grace’ varianten van Philosophy maken ons echter nieuwsgierig. Amazing Grace is een echte klassieker, een geur waar we steeds weer naar terug grijpen. Een geur die zeer herkenbaar is, zonder opdringerig te zijn. Een geur ook waarvan we ons best wat varianten kunnen voorstellen. Uit de twee nieuwe introducties, Amazing Grace Ballet Rose en Pure Grace Nude Rose, kiezen wij laatstgenoemde om eens nader te onderzoeken.

Philosophy Pure Grace Nude Rose

Eenvoudig

Waar Amazing Grace wat ‘statig’ kan aandoen, een geur die je draagt, in plaats van achteloos opspuit, is de Nude Rose wat ‘eenvoudiger’. We zouden het bijna het jongere zusje van de bestaande geur willen noemen; frisser, vrolijker en zonniger.

De geuren komen overduidelijk uit dezelfde familie, de rozen voeren de boventoon, maar Philosophy Pure Grace Nude Rose is net wat zachter, geschikter voor warme momenten, letterlijk of figuurlijk. Een geur die het origineel eer aan doet, zonder een kloon te zijn. Knap gedaan van Philosophy!

Zowel Philosophy Pure Grace Nude Rose als Philosophy Amazing Grace Ballet Rose zijn vanaf nu te koop bij Ici Paris XL. De Eau de Toilette is er in een kleine flacon van 15 ml (€18), voor wie niet kan kiezen, of een 60 ml variant (€40). Daarnaast zijn er ook aanvullende body producten te koop, om je van top tot teen in deze nieuwe geuren te hullen.