Beauty

Paco Rabanne Ultrared

Rood, roder, roodst. Dat is het motto van de nieuwe geur van Paco Rabanne, Ultrared. We kenden natuurlijk Ultraviolet al, de enigszins mysterieuze, spirituele geur. Ultrared is het energieke zusje van deze succesgeur.

Rood van energie en passie, rood van macht, rood van opwinding: alle eigenschappen die deze kleur in de loop der jaren toegekend heeft gekregen zie je terug in deze geur. Veel fruit (rode bessen, wilde aardbeien), maar jasmijn, amber, cederhout, vanille en zelfs een beetje marshmallow zorgen voor een verleidelijke, energieke, bijna verslavende geur.

Ultrared is een geur waar je vrolijk van wordt, een geur die je draagt om de eerste lentedagen te vieren, waarmee je lange zomeravonden nog verleidelijker maakt. Een opvallende, uitgesproken geur ook, die je duidelijk herkent vanwege zijn stevige aroma. Eén van de betere geurintroducties van dit voorjaar, die er overigens ook in een variant voor mannen is. Prijzen voor de Eau de Toilette (50 ml) voor vrouwen beginnen bij 59 euro, mannen zijn met 44 euro iets goedkoper uit.

Paco Rabanne Ultrared is o.a. te bestellen via Parfumerie.nl.