Beauty Getest

Oriflame Very Me Mood Lip Glosses

Een lipgloss die past bij je humeur, die je humeur misschien zelfs wel een beetje kan beinvloeden. Dat is het idee achter de Mood Lip Glosses uit de Very Me collectie van Oriflame.

De lipglossjes hebben aansprekende, en duidelijke namen. Confident Boost, Daring Spirit, Energy Shock, Feel the Love, Happy Glow en Just Relax: kies de naam die bij jouw (gewenste) gemoedstoestand van dat moment past, en je dag kan niet meer stuk!

Wij probeerden twee van deze Mood Lip Glosses alvast voor je uit. Confident Boost heeft een frisse ananassmaak, en ziet er in het tubetje wat gelig uit. Gelukkig zie je daar op je lippen niks meer van, de transparante glitter gloss zorgt voor een mooi en zwoel wetlook effect. En de smaak… bereid je er maar op voor dat je de gloss ieder uur opnieuw aan kunt brengen, want je likt je lippen erbij af!

De rozerode Happy Glow is samengesteld op basis van granaatappel, hartstikke goed voor je huid en dus ook je lippen. Ook deze gloss doet zijn naam eer aan. Van het aanbrengen word je blij! De smaak is wat subtieler, maar het natuurlijke glossje, dat dicht bij de normale tint van je lippen komt zorgt voor een vleugje frisheid en een natuurlijke glans.

De Very Me Mood Lip Glosses van Oriflame kosten 7,95 euro per stuk en zijn te koop via www.oriflame.nl.