Beauty Getest

Organic Island Shell Lipbalms

Misschien ken je ze al, de opvallende Organic Island Shell Lipbalms. Dat opvallen, dat doen ze vooral door hun vorm, en bijzondere ‘verpakking’: een echte schelp. Wij bekeken ook de inhoud!

Wat zijn ze leuk en stijlvol, die mooie schelpen die je gemakkelijk open klikt. Ze zijn geraapt op speciaal toegewezen stranden, en dus puur natuur. En dat geldt ook voor de inhoud! De lippenbalsems bestaan uit slechts 9 ingrediƫnten, en die zijn nog natuurlijk ook. Bijenwas, kokosnootolie en mangoboter trekken diep in de huid, en verzorgen je lippen optimaal.

Fijn is dat de lipbalm geen dik, vettig of plakkerig laagje achterlaat op je lippen. Hij trekt snel in, en maakt je lippen direct lekker soepel. Een prima basis onder je lipstick, of gewoon voor een lichte glans als je voor de naturel look gaat.

Iedere Organic Island Shellp Lipbalm is uniek, geen schelp is tenslotte precies hetzelfde qua formaat en kleur. Dat betekent dat je een heus collector’s item in handen hebt, ook als de lipbalm op is. De schelp is aan de binnenzijde voorzien van een klein spiegeltje, en daardoor perfect om te gebruiken als spiegeldoosje in je tas, of om kleine dingetjes in op te bergen (denk bv aan oorbelletjes). De verkoopprijs bedraagt 12,49 euro, meer info vind je op www.shelllipbalm.nl.