Beauty

All-in-One InstaBlur van The Bodyshop

Glim. Vijand nummer 1 van de huid, maar zeker in de zomer lastig tegen te gaan. Maar The Bodyshop helpt een aardig handje!

Je ziet het opeens in de spiegel. Of pas achteraf, als ‘glimmend’ middelpunt op een foto. Een glimmend voorhoofd, argh. Je kunt poederen wat je wilt, maar na verloop van tijd komt de glim er zeker als je een wat vettere huid hebt toch doorheen. Maar met het nieuwe product van The Bodyshop duurt dat wel een stuk langer!

De All-in-One InstaBlur is een klein tubetje, met daarin een transparant soort gel. Je kunt hem als basis onder je make-up gebruiken, maar ook als los product als je verder geen make-up draagt. En, zo bewijst onze ervaring, je kunt hem ook gebruiken om in de loop van de dag al te glimmende plekken nog even aan te pakken.

Dit heerlijke product matteert urenlang (12 uur zelfs, volgens de beloftes, maar dat hangt natuurlijk af van je huidtype en activiteiten die dag), verkleint poriën, verbergt kleine onzuiverheden, egaliseert en zorgt dat make-up langer houdt. Prettig multi functioneel dus, en wat ons betreft een aanwinst in het assortiment van The Bodyshop. Verkoopprijs: €15,-.