Beauty Getest

Olaz Total Effects Dagcrème & Serum Duo

Als er een product op de markt komt dat tijdswinst op kan leveren, dan zijn wij een en al oor. Dit Duo product van Olaz is perfect!

Als je je huid goed wilt verzorgen is een crème niet altijd genoeg. Maar hoeveel vrouwen nemen de tijd om ook regelmatig een serum aan te brengen? Precies…

Olaz combineert de bekende Total Effects Dagcrème, die zeven tekenen van huidveroudering worden bestreden, met een krachtig serum om je huid een extra boost te geven. Daarnaast zijn er lichte minerale pigmenten aan de Duo toegevoegd, die lichte oneffenheden in het gezicht verminderen. Let wel op, dit product is geen vervanger voor een foundation, het geeft je slechts een natuurlijke, iets egalere teint.

olazduo2

Tijd en ruimte besparen, en toch bijzonder goed bezig zijn voor je huid. En je portemonnee, want waar serums nogal eens aan de prijs zijn koop je Olaz Total Effects Dagcrème & Serum Duo voor slechts 19,99 euro. Met Renate Verbaan als boegbeeld wordt dit nieuwe product nadrukkelijk onder de aandacht gebracht van moderne, drukbezette vrouwen, die hun huid goed willen verzorgen, maar nog wel meer te doen hebben op een dag. Wij voelen ons aangesproken en zijn razend enthousiast over deze dagelijkse gezichtsverzorging!