Beauty

Olaz Regenerist Luminous: voor een stralende huid

Olaz Regenerist Luminous

Olaz Regenerist kenden we al, maar nu is er ook Olaz Regenerist Luminous, in witte verpakkingen. Wij zochten uit wat deze nieuwe lijn doet.

Olaz Regenerist Luminous

De bekende Olaz Regenerist heeft rode verpakkingen, en is er om huidveroudering tegen te gaan. Olaz Regenerist Luminous is er voor de iets jongere huid, die nog geen ‘zwaar geschut’ nodig heeft, maar wel dagelijks verzorgd moet worden en wat dof kan zijn.

Dertigers en beginnende veertigers hebben veel baat bij een goede dagelijkse verzorging, om te voorkomen dat de huid uitdroogt: de ideale voedingsbodem voor rimpels. Daarnaast hebben vrouwen in deze leeftijdsgroep vaak last van een wat doffer wordende huid. Stress, slechte voeding, UV-stralen: ze hebben allemaal een niet bepaald positieve uitwerking op de huid.

Stralen maar!

Olaz Regenerist Luminous belooft de huid te verzorgen, maar bovenal te laten stralen en egaler te maken. Dat doen ze op de lange termijn, door diep in de huid door te dringen en daar de cellen te vernieuwen (Olaz heeft daar veel onderzoek naar gedaan, met hoopgevende resultaten!), maar ook op de korte termijn.

De producten in de Olaz Regenerist Luminous lijn hydrateren en verfrissen vanaf het eerste gebruik, zo hebben wij zelf ondervonden, waardoor je er direct wat frisser uitziet. Maar hou het gebruik vooral wat langer vol, want na een paar weken komen de effecten op de lange termijn pas echt goed naar voren. De huid wordt zichtbaar egaler, vlekjes lijken minder te worden en de huid ziet er al met al gezonder en stralender uit. Een perfecte lijn om rond je dertigste mee te beginnen!

Olaz Regenerist Luminous

Vier producten

De Olaz Regenerist Luminous lijn bestaat uit vier producten, die in combinatie met elkaar het beste werken. Er is een Huidtint Perfectionerend Serum, een Huidtint Perfectionerende Crème, een Verhelderende & Beschermende Dagcrème SPF20 (je kunt ervoor kiezen niet beide crèmes aan te schaffen, maar je goed te laten adviseren welke het best voor jou geschikt is) en een Donkere Kringen Corrigerende Oog Swirl.

De Oog Swirl heeft inmiddels een vast plekje in ons verzorgingsritueel ingenomen: hier willen we nooit meer zonder. Het is belangrijk om de huid rondom je ogen goed te verzorgen, omdat deze dun is en snel uitdroogt, maar dit product doet meer dan alleen hydrateren en verzorgen op de lange termijn. Er zitten stofjes in die direct voor een frisse blik zorgen, en donkere kringen ogenblikkelijk minder zichtbaar maken. Als je geen complete verzorgingslijn aan wilt schaffen, kies dan alleen voor dit product: je krijgt er geen spijt van.

Alle producten in de Olaz Regenerist Luminous lijn kosten €32,99 per stuk en liggen inmiddels in de winkels.