Beauty

Olaz introduceert reinigingssysteem met roterende borstel

Olaz Regenerist 3-zone super reinigingssysteem

Speciale borstels om je huid mee te reinigen zijn hot, maar vaak ook duur. Olaz introduceert een betaalbaar alternatief, wij probeerden hem uit.

Olaz Regenerist 3-zone super reinigingssysteem

Reinigen met borstels is veel effectiever dan met watjes, je handen of een doek. De roterende borstels komen in plooitjes die je anders over zou slaan, en maken zo veel bewegingen dat je dat op een andere manier nooit kunt overtreffen. Vergelijk het maar met een elektrische tandenborstel: als je het aantal poetsbewegingen die dat apparaat maakt over moet nemen met de hand, heb je een flinke tennisarm te pakken.

Olaz Regenerist 3-zone super reinigingssysteem

Het nadeel van dit soort borstels is dat ze voorheen erg prijzig waren. Gelukkig zien we steeds meer betaalbare alternatieven op de markt verschijnen, steeds meer merken introduceren hun eigen borstel, en zo ook Olaz. Deze kost €34,99 en je krijgt er ook meteen een tube Skin Perfecting Cleanser bij. Fijn is dat de borstel lekker compact is en goed in de hand ligt. Hij werkt op batterijen, wat zowel voordelen als nadelen heeft (ook te gebruiken op vakantie, wel zorgen dat je altijd batterijen op voorraad hebt). De borstel heeft twee standen en heeft een redelijk kleine borstelkop, zodat hij gemakkelijk de contouren van je gezicht kan volgen.

De haartjes voelen zacht aan, maar zet de borstel maar eens droog op je huid: je voelt direct dat ze je huid doeltreffend onder handen nemen met de enorme snelheid waarmee ze ronddraaien. Als je huid vochtig is, en voorzien van een reinigingsproduct, voel je dat wat minder, maar reken er maar op dat er hard gewerkt wordt! Wij vinden het Olaz Regenerist 3-zone super reinigingssysteem een prima betaalbaar alternatief voor al die dure borstels, zodat nu echt iedereen kan ervaren wat het reinigen met een borstel voor je huid kan betekenen. Prima apparaat!