Beauty

Olaz Cleanse: reinig je huid zoals jij dat wilt

Olaz Cleanse

Onze huid mooier maken, dat doen we met zijn allen maar wat graag. Maar onze huid schoonmaken: daar maakt de Nederlandse vrouw zich vaak wat gemakkelijk vanaf. Met de Olaz Cleanse Collection komt daar misschien verandering in.

Olaz Cleanse: de keuze is aan jou

Nederlandse vrouwen besteden niet zo gek veel tijd aan het reinigen van hun huid. Sterker nog, er zijn er genoeg die met een ‘vieze’ hui hun bed in duiken, vaak met make-up en al. Dat dat niet goed is voor de huid, dat kun je je vast zelf ook wel voorstellen. Je poriën raken verstopt, je huid krijgt nauwelijks de kans om zich ’s nachts te herstellen en met een beetje pech loop je zelfs tegen infecties en puistjes aan. Daar komt bij dat je je huid op deze manier ook niet van de juiste verzorging kan voorzien: crèmes werken nauwelijks op een huid die nog vol ‘afval’ zit.

Reinigen is belangrijk kortom, en daar een paar minuten per dag vrij voor maken is zo gek nog niet. De keuze aan producten waarmee je dit kunt doen is enorm, en ook in de nieuwe Olaz Cleanse Collection vind je volop keuze. Van makkelijk en snel tot uitgebreid met een beetje extra. De keuze is aan jou.

Dol op doekjes

De meeste Nederlandse vrouwen zijn dol op reinigingsdoekjes. Lekker makkelijk en snel, hup, zo je make-up eraf. De meeste doekjes die we gebruiken zijn echter lang niet goed genoeg om de boel ook écht te reinigen. Vergelijk het met een vochtig doekje of washandje om je lijf te wassen: het kan, in noodgevallen of even tussendoor, maar écht schoon word je pas onder de douche.

Olaz springt hier echter heel goed op in. Ze snappen de voorliefde voor doekjes en hun gemak, maar laten met hun Daily Facials zien dat deze ook zo kunnen worden samengesteld dat ze wél goed hun werk doen. Deze doekjes komen namelijk droog uit de verpakking, waarna je ze zelf nat maakt. Met het doekje en het schuim dat er inmiddels op is verschenen reinig je je gezicht en zelfs je ogen (we hebben het getest, zelfs mascara verdwijnt, al voelt het wel een beetje raar om de ogen met schuim te reinigen). Het doekje spoel je vervolgens uit onder de kraan, en gebruik je om het schuim van je gezicht te verwijderen. Op deze manier heb je dus een goede reinigingsbeurt te pakken, zonder al te veel moeite. De doekjes zijn er in een normale variant en een sensitive. Zeker als de huid rond je ogen gevoelig is, raden we aan om voor laatstgenoemde te kiezen.

Je kan ook uitgebreid aan de slag

De Daily Facials vinden we met afstand het meest opzienbarende product uit deze collectie, omdat het de manier waarop we makkelijk en snel ons gezicht kunnen reinigen compleet verandert. Er zijn echter nog meer producten die de moeite meer dan waard zijn.

Olaz Cleanse

Zo kun je kiezen tussen een reinigingsgel en een reinigingsbalsem, beiden te gebruiken met water, waarbij de balsem vooral goed geschikt is voor de wat drogere huid. Naast reiniging bieden beide producten ook voeding, zodat het verzorgen van je huid echt al begint bij het reinigen ervan. Je routine maak je af door ook de reinigingstonic te gebruiken, die het laatste vuil verwijdert.

Wil je je huid nog wat steviger reinigen, en ook dode huidcellen verwijderen? Kies dan voor de Detox & Glow Dagelijkse Scrub. Deze kun je, de naam zegt het al, dagelijks gebruiken, doordat hij zo mild is. Natuurlijk kun je hem ook bewaren voor de momenten waarop je huid wat dof oogt en even goed verfrist moet worden. Gebruik je veel make-up? Dan kan het lonen om deze te verwijderen vóór je je huid verder reinigt. Dat kan prima met de reinigingsmelk, die make-up als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

Olaz Cleanse is een hele complete lijn, met 7 reinigingsproducten voor ieder moment, en naar ieders smaak. Met verkoopprijzen tussen de 6,99 en 7,99 euro zijn de producten ook nog eens vriendelijk geprijsd.