Beauty Getest

Obagi ELASTIderm Eye Complete Complex Serum

Wonderen bestaan niet. Althans, ze zijn niet te koop, voor zover wij weten. Maar ELASTIderm Eye Complete Complex Serum van Obagi doet wel veel goeds voor die gevoelige huid rondom je ogen.

De dunne huid rond de ogen is voor veel vrouwen een ‘probleemzone’. Hier ontstaan niet alleen vaak de eerste rimpeltjes, maar zijn ook tekenen van vermoeidheid genadeloos zichtbaar. Wie er gevoelig voor is staat in een drukke periode iedere dag met dikke ogen of donkere wallen rond de ogen op. Niet bepaald de aanblik waar je zelf op zit te wachten, om maar te zwijgen over wat zo’n vermoeide blik voor je uitstraling doet.

Nu zijn er diverse producten te koop die de huid rond en onder je ogen ondersteunt. De nieuwste ontwikkeling komt van Obagi, wij probeerden hun ELASTIderm Eye Complete Complex Serum een tijdje uit. De verkoopprijs is niet mals, 99 euro, dus de verwachtingen zijn hooggespannen!

Zoals we dit artikel al begonnen: wonderen bestaan niet. En nee, het gebruik van dit product doet rimpels niet als sneeuw voor de zon verdwijnen, en lift ook je wallen niet compleet weg. Zou best eng zijn als het dat wel zou kunnen, denken wij zo maar! Wat doet het wel? Het helpt je huid een flink handje. Je brengt het serum aan met een zware rollerbal, die je huid ook meteen masseert. Zo trekt het product direct goed in, en zien we inderdaad dat de wallen en donkere kringen er al snel een stuk minder indrukwekkend uit zien. Geregeld gebruik (1 of 2 keer per dag, gedurende een aantal weken) lijkt ervoor te zorgen dat de oogopslag direct bij het wakker worden al wat frisser is. Fijn!

Reeds ontstane rimpeltjes hebben we tijdens ons gebruik niet zien verdwijnen. Wel was de tere huid rondom het oog goed verzorgd en soepel, waardoor rimpeltjes een stuk minder opvielen, en waarschijnlijk ook minder kans hadden te ontstaan. Het serum bevat o.a. cafe├»ne (tegen de wallen) en het bi-mineraalcomplex koperzinkmalonaat, dat de rimpels bestrijdt. De verkoopprijs is hoog, maar doordat het serum zeer zuinig in gebruik is zou je het kunnen zien als een investering voor de lange termijn. Wij blijven het in ieder geval gebruiken, zeker nu het najaar voor de deur staat en we best wat hulp kunnen gebruiken om er ’s morgens fris uit te zien!