Beauty Getest

NYC Rock Muse Top Coat

Nagellak is er in werkelijk iedere kleur van de regenboog. Met een egale kleur kom je altijd prima voor de dag, maar nog leuker wordt het als je gebruik maakt van een bijzondere top coat, zoals de nieuwe NYC Rock Muse Top Coat.

De rockchick look is één van de belangrijkste looks voor dit najaar. Stoer, veel zwart, studs en rock shirts. Daar horen natuurlijk passende nagels bij. De NYC Rock Muse Top Coat geeft je, gelakte of naturelle, nagels een ‘smokey’ look. De zwarte, transparante lak werpt als het ware een schaduw over je nagels, maar dan wel een spetterende: de kleine en grote glitters zorgen voor een opvallende look.

De top coat doet het als je het ons vraagt het best op sprekende kleuren. Knalrood, roze, blauw of paars bijvoorbeeld, die door de transparante zwarte lak extra intens worden, en door de glitters werkelijk van je nagels afspatten. Leuk om mee te experimenteren en je nagellakjes een nieuwe dimensie mee te geven. De verkoopprijs is bijzonder vriendelijk: voor 2,49 euro heb je de NYC Rock Muse Top Coat al in huis. Exclusief bij Kruidvat!