Beauty

Nu ook scrubs van Kneipp

Kneipp Sugar Scrubs

Het assortiment van Kneipp was al enorm, maar er was één product dat we nog misten: een goede scrub. Die is er nu!

Kneipp Sugar Scrubs

Er moet heel wat gebeuren willen wij een scrub goedkeuren. Dat begint met de textuur. Die moet lekker grof zijn, je moet de korrels voelen. Een sugar scrub voldoet over het algemeen prima aan die vereiste, en dat is precies het soort scrub dat Kneipp nu ook gemaakt heeft. Het begin is goed!

Vervolgens moet de scrub de huid niet alleen van zijn overtollige huidcellen ontdoen, maar ook nog een beetje soepel achterlaten. Hebben ze bij Kneipp ook voor gezorgd: een flinke portie natuurlijke olie doet voelbaar zijn werk op je huid. Check!

Tenslotte is er nog de geur. Die blijft vaak nog lang aan je huid ‘plakken’, en moet dus goed in orde zijn. Ook aan gedacht! De Kneipp sugar scrubs zijn er nu in twee varianten, vijgenmelk-arganolie en amandelbloesem, en met name laatstgenoemde vinden we dankzij de zoete geur meer dan lekker.

Conclusie: goedgekeurd!

Kneipp heeft bij het ontwikkelen van zijn scrubs kortom alles goed gedaan, en heeft zomaar onze nieuwe favoriete scrub samengesteld. Ook de prijs is prima, €8,99 voor een royale pot van 200 gram.