Beauty

NIVEA Shower Silk Mousse

NIVEA Shower Silk Mousse

Doucheschuim uit een spuitbus is inmiddels zo ingeburgerd dat het ons eigenlijk een beetje verbaasde dat NIVEA het nog niet in het assortiment had.

Met de introductie van NIVEA Shower Silk Mousse komt daar verandering in. Wij probeerden de drie varianten uit.

NIVEA Shower Silk Mousse

Een paar jaar geleden was het nog iets ‘exotisch’, zo’n spuitbus waar een soort van gel uitkomt die dan na contact met water in schuim verandert. Het doucheschuim van NIVEA werkt iets anders: dit komt direct als schuim uit de spuitbus, er is dus geen contact met water of de huid voor nodig.

Het schuim lijkt, misschien wel daardoor, extra rijk en super zacht te zijn. En als we zeggen zacht, dan bedoelen we ook zacht. Zo zacht dat je het nauwelijks voelt als je het aanraakt. Zo fijn!

NIVEA Shower Silk Mousse

Drie varianten

Er zijn drie varianten van de nieuwe Shower Silk Mousse te koop, waarbij de kleuren gaan van heel lichtblauw, naar hemelsblauw tot ouderwets NIVEA blauw. Die laatste, NIVEA Shower Cream Silk Mousse Creme Care, heeft stiekem onze voorkeur, omdat hij ook zo echt naar NIVEA ruikt. Deze variant lijkt niet alleen qua geur, maar ook qua samenstelling het meest op de bekende NIVEA Creme uit het blauwe blik: echt iets voor NIVEA fans van het eerste uur.

Dat betekent natuurlijk niet dat de andere twee varianten niet de moeite waard zijn. De lichtste (Creme Soft) bevat o.a. jojobaolie voor extra hydratatie, de andere (Creme Smooth) is gebaseerd op de Zijdezachte Body Lotion van NIVEA, en bevat o.a. shea butter.

Kies je favoriet, zouden we zeggen, of probeer ze gewoon allemaal. NIVEA Shower Silk Mousse kost €4,99 per stuk.