Beauty

NIVEA Creme Care gezichtsreiniging

NIVEA Creme Care

Als je ‘NIVEA blauw’ zegt, weet iedereen precies welke kleur blauw je bedoelt. En dat terwijl er steeds meer NIVEA producten in andere kleuren op de markt komen.

Gelukkig staat er nu weer een lijn in de winkels die helemaal NIVEA blauw is, en ook de oh zo bekende geur draagt. Wij probeerden de NIVEA Creme Care gezichtsreining producten uit!

NIVEA Creme Care gezichtsreiniging

We worden er bijna nostalgisch van, al die producten in het bekende blauw bij elkaar. En dan de geur! Precies zoals in het bekende NIVEA Creme blik, waar we allemaal mee groot zijn geworden.

Waar de Creme in het bekende blik er is om te smeren, zijn de nieuwe producten er om te reiningen. NIVEA liet onderzoeken dan 57% van de vrouwen haar gezicht niet regelmatig reinigt. Niet slim, want zelfs als je geen make-up gebruikt is het belangrijk om je huid te ontdoen van het vuil dat zich er gedurende de dag én nacht op verzamelt.

Een deel van die ‘verontreiniging’ wordt veroorzaakt door de huid zelf: talg en zweet blijven op de huid plakken, en moeten verwijderd worden om je huid fris en gezond te houden. Maar ook door invloeden van buitenaf wordt je huid vies, zeker als je in de stad woont. Stof roet en vuil hopen zich gedurende de dag op, en het is wel zo fris je huid daar voor het slapengaan van te ontdoen.

Reinigen dus!

Je gezicht reinig je het best voor het slapen gaan, om het vuil van de dag te verwijderen, en direct na het slapen, om zweet en talg dat ‘s nachts is ontstaan niet heel de dag met je mee te slepen. Zeker als je een droge huid hebt is het belangrijk hier de juiste producten voor te kiezen, want te agressieve reinigingsproducten kunnen je huid nog verder uitdrogen.

Daarom grijpt NIVEA terug op het product dat iedereen kent, de creme in blik, en baseerde hier een reinigingslijn op. Die maakt je huid niet alleen schoon, maar biedt ook de nodige verzorging. Precies wat je verwacht op basis van de kleur en geur!

NIVEA Creme Care

Kies je favoriet

Reinigen hoeft niet veel tijd te kosten, zeker als je als snelle oplossing van die kant-en-klare doekjes gebruikt. Je vindt deze ook in het NIVEA Creme Care assortiment, ze zijn ideaal voor de momenten waarop je weinig tijd hebt en toch snel even je gezicht wilt reinigen.

Kun of wil je iets meer de tijd nemen, kies dan de Reinigingsmelk. Deze verdeel je over het gezicht, waarna je hem met een wattenschijfje weer verwijdert. Net als al het vuil op je gezicht trouwens.

Reinig je je gezicht het liefst als je toch al onder de douche staat? Kies dan de Reinigingscrème. Deze masseer je in op een vochtige huid, en verwijder je vervolgens met water. Klaar in een handomdraai!

Lekker handig, deze lijn van NIVEA, met name omdat gekozen is voor drie verschillende reinigingsproducten: voor iedere vrouw, voor ieder moment het juiste product. En dat we blij zijn dat er weer wat NIVEA blauw in de schappen staat, dat moge inmiddels duidelijk zijn.