Beauty

Nieuwsflits: HEMA viert Valentijnsdag

Nog een week, en dan is het Valentijnsdag. Bij HEMA hebben ze ontzettend leuke producten in de schappen liggen om dit te vieren.

Schattig

Zeg nou zelf: deze beautyproducten zijn toch te schattig om te laten liggen? Stuk voor stuk staan ze helemaal in het teken van de liefdevolste dag van het jaar, al kun je ze natuurlijk ook op iedere andere dag gebruiken.

Een echte eyecatcher is de blush (€6) in een hartjesdoosje. Je tovert er in een handomdraai blosjes mee op je wangen, zelfs als je niet verliefd bent.

Ontzettend leuk vinden we ook de lipstick in de vorm van een hartje. Misschien net iets lastiger met aanbrengen, maar we hebben het ervoor over. Is rood niet jouw kleur? Geen nood, hij is er in verschillende tinten. De prijs is prima: voor €4,50 stift jij jouw lippen met liefde.

Ben je meer van de lipgloss? Kan ook. De metallic lipgloss (€5,-) zorgt voor een opvallend effect op je lippen, en kan ook prima over een lipstick worden aangebracht.

Het laatste liefdevolle product uit de collectie is een fijn gezichtsmasker. Ideaal om je voor te bereiden op een romantisch avondje weg, maar ook prima geschikt om in je eentje Valentijnsdag te vieren. Lekker in bad met een maskertje op, daar heb je niemand bij nodig!