Beauty

Nieuws van essence!

essence blush ball concealer palette

Het is voorjaar, en dat betekent dat het assortiment van essence weer is uitgebreid met een flink aantal producten die jou extra mooi maken.

Wij laten je kennismaken met drie van onze favorieten, die een stralend en egaal gezicht garanderen!

essence … all I need concealer palette en soft touch mousse concealer

Om er stralend uit te zien, is het belangrijk dat je huid mooi egaal is. Geen rode vlekjes, donkere kringen onder je ogen… je kent het allemaal wel.

Essence introduceert dit voorjaar een tweetal producten waarmee je vlekjes, plekjes en kringen weg kunt toveren, welke kleur ze ook hebben. Allereerst is daar de soft touch mousse concealer, ideaal als je een reguliere concealer snel wat ‘massief’ vindt. Deze concealer is wat luchtiger, smelt mooi op je huid en is daarmee ideaal voor onder je ogen. Een topconcealer voor slechts €2,99: moeten we nog zeggen dat we dol zijn op essence?

essence soft touch mousse concealer

Voor echte pro’s is het all I need concealer palette. Hierin vind je vijf tinten concealer, waarmee je werkelijk ieder probleempje weg kunt werken. Roze en geel werken donkere kringen onder je ogen zonder problemen weg, en laten de huid weer stralen. Groen neutraliseert rode vlekjes en plekjes, terwijl de beige tinten ideaal zijn als reguliere concealer, speciaal voor die plekjes van je gezicht die je wat mooier wilt maken.

essence blush ball

essence blush ball

Is je huid eenmaal egaal, dan heb je eigenlijk nog maar één ding nodig: een goede blush. Eentje waarvan je vrolijke appelwangetjes krijgt, want dat past zo fijn bij het voorjaar. Wij zijn dol op dit grappige kleurballetje van essence, dat je zo over je wangen kunt strijken (als je dat prettiger vindt kun je natuurlijk ook een kwast gebruiken). Niet alleen mooi op je wangen, maar dankzij de vrolijke verpakking ook een aanwinst voor op je make-up plankje!