Beauty

Nieuws van CATRICE

catrice

Nu we de zomer bijna achter ons moeten laten, introduceren veel merken hun make-up voor dit najaar. Zo ook CATRICE, en het goede nieuws is: zo erg is het niet dat de herfst eraan zit te komen!

Het wordt herfst

Waar de make-up in de zomer vaak wat lichter is, met hier en daar een kleurig accent, mag deze in de herfst en winter weer wat zwoeler zijn. Vaak zijn de make-up collecties voor dit seizoen een stuk meer uitgesproken en zelfs een beetje feestelijk, al komen veel merken later nog met producten speciaal voor de feestdagen.

Ook in de collectie van CATRICE kom je een aantal echte blikvangers tegen die jouw herfst en winter kleur zullen geven. We deden een greep in het assortiment en laten je een aantal highlights zien.

Lucky lips

Het meest in het oog springende product voor je lippen is dit najaar de Demi Matt Lipstick (€3,99). De textuur lijkt wel fluweel! Het goede nieuws is dat deze er niet alleen uitziet als fluweel, maar eenmaal op je lippen ook zo aanvoelt. Een prachtig zacht, mat effect voor sprekende lippen, in een prachtige verpakking.

catrice

Houd je het liever wat subtieler? Dat kan ook. De Lip Glow Glamourizer (€4,99) is een lipbalsem die de natuurlijke kleur van je lippen net iets intenser maakt. Ideaal voor een makkelijke look waarin je er toch op je best uitziet. Fijne extra: de lekkere fruitige smaak.

Fan van de Generation Plum & Shine Lip Gloss (€3,99), die je lippen voller laat ogen? Deze wordt dit seizoen uitgebreid met een goudglinsterende variant, die je zowel los als over een lipstick heen kunt dragen.

Op je ogen

Je ogen zijn de basis van je make-up: zelfs op dagen waarop je niet of nauwelijks andere make-up draagt kan een klein beetje mascara zorgen voor een wakkere blik. In de herfst en winter hebben we onze mascara graag waterproof, gezien de weersomstandigheden. Fijn dat de EYEconista mascara een waterproof variant heeft gekregen, die de wimpers net zoveel extra volume geeft als het origineel (€4,99). Je wenkbrauwen maak je subtiel wat voller met de Brow Comb Pro Micro Pen (€3,59), met zo’n fijn en precies borsteltje dat zelfs iemand met een vaste hand keurige wenkbrauwen krijgt.

catrice

Kleur en glans

In de herfst en winter kan je gezicht wel wat kleur, maar zeker ook wat glans gebruiken. Ook hier heeft CATRICE aan gedacht. Heel mooi is de Blush Box Glowing & Multicolour (€3,59), een meerkleurige blush met een beetje glow. Zo geef je je wangen met 1 simpele handeling niet alleen wat kleur, je laat ze ook stralen.

catrice

Voor nog meer glans gebruik je het Luminice Glow Palette (6,99). Dit redelijk basic palette is er in twee uitvoeringen, waarvan wij de Feel Gold variant probeerden. De andere uitvoering heeft de naam Rose Vibed Only, en bevat meer roze tinten. Breng ze op de juiste plekken in je gezicht aan, en niemand zal je vragen of je soms een beetje moe bent: jij gaat stralend de winter door!

catrice

De meest intense kleuren vind je in het Crystallized Eyeshadow Palette (€9,89). Ook deze is er weer in twee varianten, wij probeerden de Raise Up Your Voice uitvoering. De krachtige, kleurechte tinten laten je ogen spreken. Kies je voor 1 van de kleuren met shimmereffect vallen ze extra op. Mooi palette!

catrice