Beauty

De nieuwe Benefit Brow Collection

Benefit Brow Collection

Het is misschien wel het meest ondergewaardeerde onderdeel van het gezicht van de Nederlandse vrouw: de wenkbrauwen.

Gelukkig komen er steeds meer producten op de markt die de nadruk leggen op deze ‘gezichtsbepalers’, en Benefit pakt nu helemaal uit: zij introduceren een wenkbrauwcollectie bestaande uit negen nieuwe producten. Maak kennis met de Benefit Brow Collection!

Wenkbrauwen

Twee strepen haar, midden op je gezicht. Als je het zo leest vraag je je af waar het mis is gegaan bij het creëren van de mens, maar die wenkbrauwen hebben wel degelijk nut. Ze beschermen je ogen, om maar eens wat te noemen, door zweet en vuil tegen te houden. Best belangrijk dus!

Daarnaast kun je met die wenkbrauwen een hoop doen op make-up gebied. In Nederland is het verzorgen en opmaken van de wenkbrauwen nog lang niet zo ingeburgerd als in bijvoorbeeld Amerika, waar je rustig in je lunchpauze even je wenkbrauwen gaat laten bijwerken, maar we zien heel langzaam een verandering ontstaan. Eentje waarvoor Benefit als je het ons vraagt deels verantwoordelijk is: zij brengen al jaren goede wenkbrauwmake-up op de markt.

Vanaf nu is er een compleet nieuwe collectie te koop, negen producten die allemaal voor je wenkbrauwen bedoeld zijn. Negen? Heb je er echt zoveel nodig? Wij zochten het uit.

benefit ka-brow

Benefit Brow Collection

Laten we je allereerst geruststellen: je hoeft de negen nieuwe producten natuurlijk niet allemaal tegelijk te gebruiken. Dat zou wat teveel van het goede worden. Nee, de collectie is juist zo ontworpen dat er een product is voor ieder soort wenkbrauw, en voor ieder soort vrouw. Of je nu dunne of dikke wenkbrauwen hebt, ze wilt accentueren of juist temmen, en of je nu snel klaar wilt zijn of rustig de tijd neemt voor je make-up, in deze collectie vind je altijd het perfecte product.

Onze favorieten? Allereerst de ka-BROW! gelcrème (€26,50) met een kleurtje. En dat is natuurlijk niet alleen vanwege de snoeperige verpakking, al zijn we daar ook dol op. Nee, we kiezen dit product omdat het werkelijk door iedereen te gebruiken is. Met het kwastje en het losse potje kun je heel nauwkeurig kiezen hoeveel product je wilt gebruiken, en kun je dat vervolgens netjes op je wenkbrauwen aanbrengen. Het kwastje loopt schuin en is goed stevig, en dat geeft een prima resultaat. De ka-BROW! is verkrijgbaar in één tint, die geschikt is voor iedere kleur wenkbrauw. Breng je een enkel laagje aan dan is het resultaat mooi naturel, een dubbel laagje zorgt voor iets meer uitgesproken wenkbrauwen en met drie laagjes ga je voor een uitgesproken look. Handig: het product is waterproof, dus geen zorgen dat je na een regenbui als koala door het leven gaat.

benefit precisely my brow pencil

Heb je dunne wenkbrauwen, of bestaan jouw wenkbrauwen uit een verzameling losse haartjes die niet echt een geheel lijken te vormen? Dan kun je er wat extra haartjes bij tekenen met de precisely, my brow pencil (€26,50). Dit wenkbrauwpotlood heeft een hele fijne punt, waarmee je echt haartjes kunt tekenen. Een stuk beter dan een massief gekleurde wenkbrauw! Ontzettend eenvoudig in gebruik, eveneens waterproof, en, zoals we van Benefit gewend zijn, ziet ook dit product er weer spectaculair uit!