Beauty

Nieuwe varianten NIVEA 3in1 Verzorgend Miscellair Water

NIVEA 3in1 Verzorgend Miscellair Water

Ken je NIVEA 3in1 Verzorgend Miscellair Water al? Het miscellair water is als je het ons vraagt één van de beste introducties van de afgelopen jaren, en wat goed dat NIVEA nu varianten voor verschillende huidtypes op de markt brengt. Wij bekeken ze.

Miscellair water

Voor wie het gemist heeft, miscellair water is een soort wonderwater. Door de magneetwerking wordt alles dat aan het einde van de dag niet op je huid thuishoort gemakkelijk verwijderd. Make-up, vuil, talg: alles wordt aangetrokken en omsloten door de microscopisch kleine micellen die in dit water zitten. Het resultaat is een super schone huid, zonder dat je deze hebt hoeven belasten met agressieve, uitdrogende producten. Ideaal, toch?

NIVEA 3in1 Verzorgend Miscellair Water

In de range ‘wonderwatertjes’ van NIVEA vind je nu drie producten. We kenden al de NIVEA Essentials Sensitive & Verzorgend Miscelair Water, die de huid zowel reinigt als verzorgt, en bij uitstek geschikt is voor de gevoelige huid. Een prima product, dat wij al een tijd met veel plezier gebruiken.

Maar natuurlijk heeft niet iedereen een gevoelige huid! Als je huid normaal tot gemengd is, en juist wel wat verfrissing kan gebruiken, kies je voortaan voor NIVEA Essentials Verfrissend & Verzorgend Miscellair Water. De vitamine E hierin zorgt voor een optimale vochtbalans van je huid, want ook een wat vettere huid moet je met liefde behandelen, en vooral niet uitdrogen.

Heb je erg last van een droge huid, die snel trekt? Gebruik dan de Verzachtend & Verzorgend variant. Hierin is amandelolie verwerkt, voor extra verwennerij en bescherming van je huid. Ook ideaal voor dagen waarop je huid het gure herfstweer heeft moeten trotseren.

NIVEA 3in1 Verzorgend Miscellair Water

De nieuwe varianten NIVEA 3in1 Verzorgend Miscellair Water zijn nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Vanaf 2016 vind je ze, net als de al langer bestaande Sensitive & Verzorgend variant, bij de meeste drogisterijen en supermarkten. De verkoopprijs bedraagt €5,99.