Beauty

Nieuwe Solait producten van Kruidvat

Solait Kruidvat

De voorjaarszon schijnt steeds vaker, en steeds feller, en dat betekent smeren! Bij Kruidvat vind je dit voorjaar een aantal nieuwe Solait producten, om ervoor te zorgen dat jij veilig de zon in gaat.

Benieuwd wat zij verzonnen hebben om regelmatig gebruik van een zonbeschermingsproduct nog eenvoudiger en fijner te maken? Bekijk snel de nieuwe producten!

Nieuw van Solait

Producten die je beschermen tegen de zon hebben nogal de reputatie dik en plakkerig te zijn, en je huid een witte waas de geven. Daar rekent Solait dit jaar definitief mee af. De drie nieuwe producten die zij introduceren zijn stuk voor stuk precies het tegenovergestelde!

Neem nu de Transparent Sunspray Refreshing. Deze fijn vernevelde spray is onzichtbaar en trekt grotendeels in de huid. Het enige wat je na het aanbrengen voelt is een soepele huid, alsof je hem heel lichtjes met een niet vette olie hebt ingesmeerd, en da’s geen straf, toch? De spray heeft een hoge SPF, je kunt kiezen tussen factor 30 en 50, en is daardoor ideaal voor mensen met een lichte huid. Het aanbrengen gaat op deze manier heel gemakkelijk, je kunt de fles tijdens het sprayen zelfs ondersteboven houden om bij lastig bereikbare plekjes te komen, en je hebt gegarandeerd geen last van een witte waas. De verfrissende werking is ook prettig, niet overdreven, maar wel net een klein tintelingetje. Slim gedaan!

Ben jij zo iemand die altijd onverwacht opeens in de zon terecht komt, en geen zin heeft om steeds een grote fles zonnebrandcrème mee te dragen? Dan zijn de Solait Sun Tissues voor jou ideaal. Deze handige doekjes met een SPF 30 zijn per stuk verpakt, en perfect voor in de handtas. Eigenlijk zou je ze in de zomer altijd bij je moeten hebben, voor als je onverwacht op een zonnig terrasje belandt, of om in de loop van de dag even opnieuw te smeren.

Solait Kruidvat

Op je gezicht

Wat smeer je nu op je gezicht, qua zonbescherming? Veel producten voor het lichaam voelen toch niet heel fijn op je gezicht, net wat te ‘zwaar’, of laten je huid wat glimmen. Veel dagcrème of make-up bevat tegenwoordig een SPF, maar dit is vaak een lage factor die als de zon écht schijnt lang niet voldoende is.

Solait Face Fluid is dan een uitkomst! Deze is er in SPF 30 en 50 en is speciaal geschikt voor het gezicht. Schrik niet als je het product voor het eerst ziet, het is zo wit als je van een zonneproduct gewend bent, en je zou verwachten dat het een witte waas achterlaat. Da’s gelukkig niet het geval, als je het goed inmasseert trekt het netjes in de huid, en zie je er niks meer van. De huid wordt zelfs mooi gematteerd, en is klaar om eventueel verder op te maken. Door de hydraterende werking en de toevoeging van Vitamine E is deze Face Sunfluid prima geschikt om op zonnige dagen te gebruiken in plaats van je normale dagcrème.

Kruidvat had al een reputatie hoog te houden op het gebied van zonneproducten, hun Solait lijn staat al jaren zeer goed bekend, en laat nu zien dat jezelf beschermen tegen de zon nog makkelijker en onzichtbaarder kan. Mooie uitbreiding van het assortiment!