Beauty Getest

Nieuwe samenstelling Massage Bars en Lip Balms van Lush

Fans van de fijne producten van Lush opgelet: de Massage Bars en Lip Balms zijn nu nog fijner geworden. Wij probeerden ze uit.

De Massage Bars zijn bij iedereen die ze ooit gebruikt heeft geliefd. Zo’n leuk gevormd blokje dat je huid zo intensief verzorgt, en ook nog eens heerlijk ruikt. Zonder conserveermiddelen, niet gehuld in een plastic flesje en 100% natuurlijk, 1 van onze favoriete Lush producten. Met de nieuwe samenstelling zijn we nog grotere fans geworden!

De olie is namelijk wat lichter geworden. En dat betekent zeker niet minder verzorgend, maar wel makkelijker uit te smeren over je huid. Deze Massage Bars smelten dus nog makkelijker op je huid, en door de nieuwe formulie worden de etherische oliĆ«n ook nog eens beter gedragen, zodat je nog meer kunt genieten van de heerlijke aroma’s. Waar het met de ‘oude’ Massagebars, zeker als ze in een koele ruimte hadden gestaan, soms best flink wrijven was om ze je huid te laten verzorgen, is dat met de nieuwe formule absoluut voorbij.

lushnieuwmassagenlipbalms2

Niet alleen de Massage Bars zijn overigens onder handen genomen, ook de Lip Balms moesten eraan geloven. Hier zie en voel je het verschil wat minder, maar doordat er aan de nieuwe formule geen parabenen of borax zijn toegevoegd en ze 100& vegetarisch zijn, vonden we het toch zeker het vermelden waard. Hiermee is de hoeveelheid producten zonder conserveermiddelen binnen het Lush assortiment gestegen tot 71%, met de belofte dat dat binnenkort nog meer wordt. Goed nieuws!