Beauty

Nieuwe producten van Max Factor

Max Factor False Lash Epic Mascara

Het najaar is begonnen, en dat betekent dat veel merken met nieuwe producten komen. Zo ook Max Factor. Wij bekeken alle innovaties, waaronder de Max Factor False Lash Epic Mascara, uitgerust met een heel opvallend borsteltje.

Max Factor False Lash Epic Mascara

Max Factor heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om goede mascara’s, én lange namen voor hun mascara’s. Max Factor False Lash Epic Mascara is daar in beide gevallen geen uitzondering op: prima mascara, met een hele lange naam.

Gestoken in een opvallende gouden huls, is deze mascara echt weer eens wat anders dan anders. Dat komt vooral door het opvallende borsteltje, waarvoor je eigenlijk een gebruiksaanwijzing nodig hebt om hem op de juiste manier te gebruiken.

Max Factor False Lash Epic Mascara

Eerst duw je het middelste, vlakke deel tegen de wimperrand aan, om de mascara aan te brengen. Hierna borstel je de mascara over je wimpers heen, met de beide zijden van het borsteltje. Tenslotte gebruik je dat grappige ‘plukje’ op de kop van de borstel (bij Max Factor noemen ze dat het action-zoom uiteinde), om je wimpers te separeren en stuk voor stuk van de juiste hoeveelheid mascara te voorzien. Met name dit laatste deel vinden we handig: op deze manier haal je ook makkelijk klontjes weg, of peuter je aan elkaar plakkende wimperhaartjes uit elkaar.

Het effect op je wimpers is prima: mooi gesepareerd, super zwart en duidelijk aanwezig. Het borsteltje is even wennen, maar na een paar keer komt dit zeker goed. Max Factor False Lash Epic Mascara kost €17,99, en is wat ons betreft de investering zeker waard.

Max Factor Miracle Touch

Er is meer!

Naast de mascara, vind je nog meer nieuwe Max Factor producten in de winkels. Zo zijn wij groot fan van de Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner. Die was er al in het zwart, en is er nu ook in Azure, Sapphire, Forest en Chocolate. Dankzij de peddelvormige punt wordt het aanbrengen van het perfecte streepje eyeliner opeens kinderspel, en nu er ook gekleurde varianten te koop zijn kun je nog eens afwisselen.

Helemaal nieuw is de Max Factor Smooth Miracle Primer. Een primer is nogal een ondergeschoven kindje als het om make-up gaat. Veel vrouwen slaan deze stap over, terwijl het zo’n kleine moeite is! De nieuwe primer van Max Factor is mooi transparant, en makkelijk aan te brengen. Het kost je minder dan een minuut, terwijl je de hele dag plezier hebt van het resultaat.

Max Factor Smooth Miracle Primer

Je merkt direct het verschil bij het aanbrengen van je foundation: dat gaan veel soepeler. Wij kozen de Max Factor Miracle Touch foundation, een vaste foundation die je met een sponsje aanbrengt, die onlangs in een nieuw jasje werd gestoken. Zeker met een vaste foundation merk je het verschil enorm wanneer je een primer gebruikt: je vliegt opeens met het sponsje je gezicht over, en het effect is veel egaler. Kies je liever een vloeibare foundation, dan is de Miracle Touch Foundation er ook in een flesje. Of gebruik voor een subtiel effect eens de Skin Luminizer Miracle Foundation, voor een lichte dekking en frisse uitstraling.

Alle nieuwe en vernieuwde Max Factor producten liggen dit najaar in de winkels.