Beauty

Nieuwe producten van Lush

Lush Sleepy Scrubee Hot Oil Treatment

Er zijn nieuwe producten bij Lush! Wij laten je er een aantal zien.

Scrubee

Ken je de bodybutters van Lush? Die heerlijke stukken cacaoboter met lekkere extraatjes, die je huid intens verzorgen en verwennen? Scrubee lijkt daar wel wat op. Qua uiterlijk, althans. Want ja, deze body butter is ook gemaakt van cacaoboter en bevat verder o.a. honing… maar ook gemalen kokosschil en amandelen!

Waarom zouden ze dat doen, van die harde dingen in een body butter? Simpel: Scrubee is niet zomaar een body bitter, het is er eentje die je huid ook scrubt! Je gebruikt hem op de vochtige huid, onder de douche is het handigst. Wrijf hem over je velletje, om op die manier zowel de verzorgende ingrediënten je huid te laten verwennen, als de scrubdeeltjes dode huidcellen te laten verwijderen. Eventjes laten intrekken, afspoelen en jezelf droogdeppen. Het resultaat: een echt gladde huid, ontdaan van dode huidcellen en meteen zo goed verzorgd dat een bodylotion niet meer nodig is.

Tip: feestje met blote benen? Gebruik Scrubee! Je benen zien er direct mooi en glanzend uit.

Lush Sleepy

Sleepy

Moeite om in slaap te komen? Dan moet je Sleepy bodylotion eens gebruiken. Deze romige lotion op basis van cacaoboter verzorgt je huid niet alleen intens, hij zit ook nog eens barstensvol lavendel. En we weten allemaal dat de geur van lavendel je laat ontspannen… Weltrusten!

Ook heerlijk om te gebruiken na een lange, drukke dag. De geur is heerlijk rustgevend, ook als je lekker met een dekentje op de bank hangt.

Lush Hot Oil Treatment

Hot Oil Treatment

Dit ‘blokje op een stokje’ is de reddende engel voor droog haar. Last van pluizende lokken? Maak dan even een half uurtje vrij om deze Hot Oil Treatment zijn werk te laten doen.

Op het stokje vind je uitgelegd hoe het werkt: water koken, in een glas doen, Hot Oil Treatment erin roeren tot het blokje is opgelost, geheel in je (droge) haren aanbrengen, en 20 minuten laten inwerken. Daarna je haar wassen met shampoo, en voilà, glanzende lokken.

Wij waren dolenthousiast over het resultaat, maar bijna net zo blij met de inwerktijd. Want die Hot Oil Treatment ruikt me een partij lekker! Komt door o.a. de kaneel die erin is verwerkt, die je hoofdhuid een flinke boost geeft en de bloedsomloop stimuleert. Dit handige blokje werkt dus niet alleen op de korte termijn (zacht haar) maar ook op de lange (gezonde hoofdhuid).

Al deze nieuwe producten zijn nu te koop bij Lush!