Beauty

Nieuwe oogmake-up van Catrice

Catrice Eyeshadow Palette en Velvet Matt Smokey Eyes Pencil

In de nieuwe voorjaarscollectie van Catrice vinden we opvallend veel oogmake-up. We zetten de beste introducties voor je op een rijtje.

Eyeshadow Palette en Velvet Matt Smokey Eyes Pencil

De basis wordt gevormd door dé kleurtjes van dit voorjaar, in de vorm van een mooi Eyeshadow Palette (€4,99). Je kunt kiezen uit twee varianten: het Absolute Matt Eyeshadow Palette loopt van zacht rosé tot intens bruin en is zeer geschikt voor smokey eyes.

Het Abslute Rose Eyeshadow Palette (deze zie je op bovenstaande afbeelding) bevat veel roze-achtige tinten, zowel mat als glinsterend, die lopen van nude tot diep roze paars. Een veelzijdig palette, waarmee je zowel een mooie nude look, als intense smokey eyes kunt maken.

Kies je voor smokey eyes, haal dan ook het Velvet Matt Smokey Eyes Pencil (€2,59) in huis. Deze intens gekleurde potloden zijn er in drie tinten (violet, kaki en nachtblauw), die stuk voor stuk heel dicht tegen zwart aan liggen, en lekker veel pigment geven. Breng een lijntje aan, en vervaag hem met de applicator aan de andere kant van het potlood.

Catrice

Onmisbare basics

Echte kenners weten het al: je oogmake-up blijft veel langer mooi met een goede basis. De Prime and Fine Eyeshadow Base (€3,59) lijkt wat op een foundation, maar dan wel eentje speciaal voor je ooglid. De lichtgekleurde, gladde textuur zorgt ervoor dat je oogmake-up op een egale basis terecht komt, en daardoor veel langer blijft zitten. Voortaan hoef je niet meer bang te zijn voor oogmake-up die zich na een paar uur in de plooi van je ooglid heeft opgehoopt!

De nieuwe mascara van Catrice luistert naar de naam Speed Volume Mascara , en is er in Ultra Black (€4,59) en Waterproof (€4,89). Het borsteltje, in een opvallende V vorm en voorzien van heel veel vezelhaartjes, bedekt iedere wimper in één keer met een flinke laag mascara, zonder te klonteren. Als je wilt ben je in een paar tellen klaar met het aanbrengen, al kun je natuurlijk ook kiezen voor meer laagjes.

De nieuwe Made To Stay Inside Eye Khol Kajal (€2,89) is er speciaal voor vrouwen die graag een zwart lijntje in hun onderste ooglid zetten, de zogenaamde waterlijn. Deze eyeliner is safe voor het oog en is waterproof, zodat je lijntje niet ergens halverwege je wangen eindigt. De tip is dun, en blijft dat ook door het mechanisme met ingebouwd slijpertje. Slimme introductie waar veel vrouwen blij van zullen worden!