Beauty

Nieuwe oogmake-up van Rimmel

Rimmel Brow This Way Sculpting Kit

Het voorjaar is voor veel make-up merken een goede tijd om nieuwe producten te introduceren. Rimmel lanceert drie nieuwe producten voor de ogen.

Rimmel Brow This Way Sculpting Kit

Net als zoveel andere merken, heeft Rimmel dit voorjaar oog voor de wenkbrauw. Mooi, dit onderbelichte stukje haar mag best eens in de spotlight staan, want op de juiste manier geaccentueerd kan het heel wat betekenen voor je gezicht!

In de Rimmel Brow This Way Sculpting Kit (€6,99) vind je een wax om de wenkbrauwen in model te brengen, terwijl het poeder zorgt dat ze heel de dag netjes blijven en natuurlijk gekleurd zijn. Handig, basic product dat eigenlijk niet in je toilettasje mag ontbreken. Stevig gekleurde, opvallende wenkbrauwen zijn de trend dit voorjaar, dus wees niet te zuinig in gebruik!

Rimmel Scandaleyes Jumbo Liquid Eye Liner

Rimmel Scandaleyes Jumbo Liquid Eye Liner

Vloeibare eyeliners met een vilten punt staan erom bekend dat ze ze mooi, strak en dun zijn in hun resultaat. Mooi en strak, dat is de Rimmel Scandaleyes Jumbo Liquid Eye Liner (€7,99) ook, maar dun zouden we het streepje dat hij zet zeker niet durven noemen!

Dit is echt een krachtpatser onder de eyeliners, en perfect geschikt voor een lekker dramatische lijn boven je ogen. Helemaal hot dit seizoen, dus laat je vooral gaan! En al is de stift dik, de punt is nog steeds spits, zodat het aanbrengen nauwkeurig kan gebeuren. Fijn: deze eyeliner is waterproof, en blijft de de hele dag op zijn plek, ook als je een zomers buitje tegenkomt!

Rimmel Scandaleyes XX-Treme Volume & Length Mascara

Rimmel Scandaleyes XX-Treme Volume & Length Mascara

De Scandaleyes mascara is niet nieuw toch? Welnee, dit is alweer de 11e versie van deze populaire mascara. Rimmel Scandaleyes XX-Treme Volume & Length Mascara gaat, passend bij de eerder besproken eyeliner, voor lekker veel. Niks subtiele wimpers, groot, zwart en lang, dat willen we hebben! Lukt prima met deze mascara. Het borsteltje zorgt met zijn gebogen kant voor lekker veel mascara in één keer op je wimpers, terwijl de platte zijde lange haartjes heeft die je wimpers vervolgens scheiden en verlengen. Prima mascara voor een prima prijs: €13,49.