Beauty

Nieuwe oogmake-up van CATRICE

CATRICE Sand Nudes Eyeshadow Palette

Iedereen die onlangs bij Kruidvat of Trekpleister is geweest heeft ze vast al zien liggen, al die fijne nieuwe producten van CATRICE!

Wij laten je deze week een kleine greep uit het nieuwe assortiment zien, met de nadruk op de ogen. Kijk je mee?

CATRICE Sand Nudes Eyeshadow Palette

De echte blikvanger is natuurlijk het mooie Sand Nudes Eyeshadow Palette. Met allemaal kleuren die je aan een tropisch strand doen denken, en die ervoor zorgen dat je liefst direct je koffer inpakt.

Fijn is de afwisseling tussen lichte en donkere tinten, met een mooie rozetint voor een extra kleuraccent. Drie van de kleurtjes zijn mat, de andere drie glimmen mooi, en dat valt op je ogen natuurlijk mooi te combineren. De lichtste tint kun je, door zijn glans, ook perfect als highlighter gebruiken. De oogschaduw is zeer kleurecht, en zeker gezien de verkoopprijs van €4,99 goed van kwaliteit.

Nieuwe mascara’s

CATRICE introduceert ook nieuwe mascara’s. Wij bekeken de 3D Lash Multimizer Effect Mascara en de Glam & Doll False Lashes Mascara. Eerstgenoemde, in de zwarte verpakking, heeft een redelijk dik borsteltje en gaat voor volle, zwarte, intense wimpers. Ideaal voor wie houdt van veel volume en redelijk ‘dikke’ wimpers.

De Glam & Doll False Lashes Mascara heeft een wat dunner, gebogen borsteltje en gaat voor een valse wimper effect. Mooi gesepareerde wimpers, die langer en voller lijken. Wij vinden deze zelf wat prettiger, al is het effect wat minder spectaculair.

CATRICE Sand Nudes Eyeshadow Palette

Vergeet je wenkbrauwen niet!

We blijven het maar herhalen: vergeet je wenkbrauwen niet! En niet alleen als je lichte exemplaren hebt, die zonder wat hulp nauwelijks zichtbaar zijn. Nee, ook donkere wenkbrauwen kunnen wel wat extra gebruiken om je gezicht extra te laten spreken.

De CATRICE Velvet Brow Powder Artist is een superhandige styler die het bijwerken van je wenkbrauwen kinderspel maakt. Aan de ene kant vind je een sponsapplicator waar vanzelf wenkbrauwpoeder op komt. Ga ermee over je wenkbrauwen, en deze worden mooi ‘gevuld’, waardoor ze sprekender zijn. Daarna gebruik je de andere kant van de styler, een handig borsteltje, om de boel netjes in model te brengen. Kost alles bij elkaar nog geen minuutje, en het effect is prachtig!