Beauty

Nieuwe lipsticks en gloss

Hoera, er zijn weer veel nieuwe innvovaties in ‘lippenland’. Wij zetten een drietal introducties waar wij blij van werden voor je op een rijtje.
De Glam Shine 6H Volumizer Gloss van L’Oréal Paris (13,99 euro) is een gloss met een zogenaamd ‘plumbing effect’. Na aanbrengen worden je lippen licht geprikkeld, wat voor meer volume zorgt. Dat aanbrengen is trouwens wel even wennen, voor wie gewend is aan een kwastje of een ‘normale’ glossapplicator. Deze applicator is hartvormig, wat ervoor zorgt dat je de gloss heel precies kunt aanbrengen. Glam Shine 6H Volumizer Gloss belooft 6 uur houdbaar te zijn, en komt deze belofte ook na. Natuurlijk neemt het effect in de loop van de dag wat af, maar je hoeft je geen zorgen te maken dat je lippen al na een uurtje helemaal ‘kaal’ zijn.

De nieuwste innovatie van PUPA, zo nieuw dat ‘ie nog niet eens in de winkels ligt, heet Diva’s Rouge, een longlasting, zachte, dekkende lipstick. Vanaf eind oktober verkrijgbaar in maar liefst 18 kleuren. Lancôme tenslotte brengt 6 nieuwe limited edition kleuren in haar bekende L’Absolu Rouge collectie. Onder de noemer ‘Smokey Roses‘ vind je geraffineerde, vrouwelijke tinten met een smoky effect. Verkoopprijs: 28,50 euro.