Beauty

Nieuwe limited edition i-Divine palettes van Sleek

sleek limited edition

Iedere oogschaduwfan kent de prachtige palettes van Sleek. Er zijn op dit moment drie limited editions te koop.

Lente!

Het is echt waar, de lente komt eraan. Kom maar door met de vrolijke, sprekende kleuren, ook in je make-up. De tijdelijk bij Ici Paris XL verkrijgbare i-Divine palettes van Sleek spelen er mooi op in. Er zijn er drie, waarvan we er twee uitgebreid voor je hebben bekeken.

sleek spirit animal

Kun je niet wachten tot het zomer wordt, dan is Spirit Animal vast jouw keuze. Hierin vind je mooie, sprekende kleuren, allemaal gebaseerd op de natuur. Wordt het hemels blauw, of toch vulkanisch rood? Met deze kleuren kun je volop experimenteren, en alvast een voorproefje nemen op de zomer.

sleek peach perfect

Peach Perfect

Ben jij meer van de zachte, iets minder opvallende tinten? Dan is de Peach Perfect limited edition wat voor jou. Hierin vind je twaalf goed gepigmenteerde tinten, die allemaal minimaal een vleugje perzik bevatten. Van koraal tot bruin, van roze tot zand, alle kleuren passen bij elkaar en geven je een mooie naturelle look.

Alle palettes (ook de Dream A Little Dream variant, met sprookjesachtige pastels en diepe tinten) zijn tijdelijk te koop, en kosten €10,99 per stuk.