Beauty Getest

Nieuwe kleuren van GOSH

Een nieuw seizoen, dat betekent nieuwe kleuren. Ook GOSH blijft natuurlijk niet achter, en verwent ons met nieuwe tinten.

Zo zijn er twee nieuwe kleuren blush (8,79 euro per stuk), de zacht oranje/roze ‘Melon’ en de feller gekleurde ‘Flower Power’. Mooi, of je nu kiest voor een naturelle look of meer uitgesproken.

De Matt Duo Eye Shadow (9,49 euro per stuk) is er ook in twee nieuwe variaties. ‘Blue Jeans’ combineert zachtblauw met een meer uitgesproken donkerblauwe tint, terwijl ‘Dusty Purple’ hetzelfde doet met paars. De twee kleuren passen perfect bij elkaar, en zorgen dat je de juiste diepte en highlights aan kunt brengen op je ogen.

Tenslotte is ook de Quattro Eye Shadow (10,99 euro per stuk) er in 2 nieuwe combinaties. Hierin zijn 4 tinten die perfect bij elkaar passen in 1 doosje samengebracht, voor nog meer combinatie mogelijkheden. Je kunt kiezen uit ‘Green Valley’ en ‘Tempting Purple’.

Met al deze nieuwe kleuren is GOSH klaar voor het voorjaar, ze sluiten precies aan bij de huidige trends. Alle GOSH producten zijn exclusief te koop bij Kruidvat.