Beauty Getest

Nieuwe geuren bij Kruidvat

Verander jij graag regelmatig van geur, maar ben je bang daaraan failliet te gaan? Helemaal niet nodig dankzij Kruidvat!

Bij Kruidvat vind je namelijk The Master Perfumer, een lijn geuren voor dames en heren die slechts 7,99 euro per stuk kosten. Zo kun je nog eens afwisselen! Onlangs werden er twee nieuwe damesgeuren aan het assortiment toegevoegd.

Zo is daar Cherry Bloom No 18, sappige mix van framboos en kersenbloesem, verleidelijk gemaakt met blond hout. Wij probeerden hem zelf uit, en gingen in de loop van de dag steeds meer genieten van de geur, die steeds zachter en verleidelijker werd. Heerlijk!

Ook nieuw is Violet Orchid No 22, waarin vanille, orchidee en patchouli samen zijn gevoegd. Het resultaat is een licht kruidige, bloemige en tijdloze geur voor iedere dag. Beide geuren zijn prima van kwaliteit en gaan rustig de hele dag mee. De flacons zijn wat basic, maar zien er door hun minimalistische design prima uit, zeker als je een aantal The Master Perfumer flesjes op een rijtje zet. Snel naar Kruidvat!