Beauty

Nieuwe foundation? Even naar HEMA!

Foundation hema

Het beauty assortiment van HEMA begint steeds indrukwekkendere vormen aan te nemen. Dit najaar nemen zij de basis onder handen: het assortiment foundations is nieuw en uitgebreid.

Voor ieder type huid, en voor iedere wens, is er nu de juiste make-up te vinden. De CC perfecting foundation bijvoorbeeld, in luxe flacon, die er in negen tinten is. Drie voor een huid met een roze ondertoon, drie voor de huid met gele ondertoon en drie voor de getinte huid. Zeker dat laatste is een vreugdedansje waard, er zijn maar weinig betaalbare merken die dat HEMA nadoen.

Zelf zijn we erg blij met de Mattifying foundation, speciaal voor de huid die snel glimt. De textuur van deze foundation lijkt een beetje op een primer, een product om je huid egaal en glimvrij te maken voor je je foundation aanbrengt. Doordat dit nu in de foundation verwerkt is, werkt deze als het ware dubbelop, en kun je weer een stap overslaan in je make-up routine. De dekking is niet supersterk, zodat het effect mooi natuurlijk is. Deze foundation is er in zes tinten, ook weer van licht tot donker.

hemafoundations2

Kun je juist wel wat extra glans gebruiken, omdat je huid er dof of vermoeid uitziet, dan kies je de Illuminating foundation. Hydrateert je huid, en laat hem stralen. Zeker bij een wat drogere huid, of op een dag dat je je alles behalve stralend voelt, heerlijk om te gebruiken. Wat minder geschikt als je snel last hebt van een glimmende huid, al voelt het product zelf niet vettig aan. De dekking is wat sterker dan bij de matterende variant, ook deze foundation is er weer in zes tinten.

Het laatste product is de Covering compact powder, een poeder dat je prima alleen kunt gebruiken als je niet houdt van een al te ‘opgemaakte’ look. Werkt net wat kleine imperfecties weg en matteert, maar is niet ultra dekkend. Een fijn product, ook weer perfect als je snel last hebt van een glimmende huid. Vind je de Mattifying foundation niet dekkend genoeg, of heb je toch nog wat last van glim, dan is een laagje van dit poeder eveneens precies wat je nodig hebt.

Echt HEMA!

De nieuwe producten vind je in alle HEMA filialen en online, voor hele lieve HEMA prijsjes. Leuk om te zien hoe HEMA een volwaardig beauty assortiment op heeft weten te bouwen, dat kan concurreren met mening make-up merk!