Beauty

Nieuw van Wilkinson: Intuition Complete

Wilkinson Intuition Complete

De zomer komt er weer aan! Met het mooie weer van de afgelopen tijd heb je misschien al lekker buiten in het zonnetje gezeten. De naderende zomer betekent ook dat het seizoen van het ontharen weer begonnen is. Wilkinson introduceert de Intuition Complete, dat belooft moeilijk bereikbare plekjes nog makkelijker te kunnen scheren.

We mogen naar buiten!

Ok, de zomer gaat er misschien een tikje anders uitzien dan we verwacht en gehoopt hadden. Misschien zie je je strandvakantie in Spanje wel aan je neus voorbijgaan, of vraag je je zelfs af of flaneren op de Nederlandse boulevards nog wel een optie is. Op een zonnig terrasje zitten? We gaan zien of het mag en kan.

De zon laat zich echter niet tegenhouden door welk virus dan ook, zoveel is de afgelopen weken wel duidelijk geworden. En gelukkig hebben heel veel mensen een tuin of een balkon waar het ook best te doen is, in het zonnetje. Geniet ervan, juist nu!

Glad geschoren

Als de rokjes weer uit de kast gehaald kunnen worden, en de zomerjurkjes lonken, dan is het ook tijd om weer eens goed op onze haargroei te gaan letten. Wat je ermee doet, dat is persoonlijk, maar net waar je je prettig bij voelt.

Een groot deel van de vrouwen die kiezen voor het verwijderen van (een deel van) de haargroei op hun lichaam, doen dat met een scheermesje. Makkelijk, snel en niet te duur. Maar die lastig bereikbare plekjes onder de oksels of rond de bikinilijn, dat vraagt vaak nog wel wat oefening. Zeker met een grote scheerkop is het lastig, en kom je niet in ieder hoekje. Een flexibele, smalle scheerkop heeft dan ook de voorkeur.

Wilkinson Intuition Complete

Wilkinson Intuition Complete heeft goed naar het vrouwelijk lichaam gekeken, en zich daar perfect op aangepast. De kleur is, beetje blasé maar wel mooi, roze, de scheerkop mooi smal en voorzien van vijf mesjes. Zo is de klus snel geklaard. Vergeleken met eerdere scheersystemen van Wilkinson, vinden wij deze het prettigst in gebruik. Ieder hoekje is bereikbaar, en na het scheren is er geen irritatie te zien. De verkoopprijs bedraagt 7,99 euro.