Beauty

Nieuw: NIVEA Care Voedende Crème

NIVEA Care Voedende Crème

NIVEA Care Voedende Crème is een crème voor je hele lijf, die snel intrekt en niet vet aanvoelt, terwijl hij wel intensief verzorgt. Wij probeerden hem natuurlijk uit!

Blauwe blik

Als we heel eerlijk zijn is er voor ons geen enkel NIVEA product dat het redt bij de klassieker, in het blauwe blik. Wie is er niet opgegroeid met de bekende geur, uit het vertrouwde blauwe blikje? Of het nu een schrale neus of een droog plekje was, een flinke lik NIVEA erop en het leed was snel geleden. Ons favoriet is alleen niet zo geschikt om je van top tot teen mee in te smeren, door de wat vettige samenstelling en de plakkerige huid die daarbij hoort.

Om die reden willen we de nieuwe NIVEA Care Voedende Crème dan wel een kans geven. Hij heeft, dat werkt in zijn voordeel, in ieder geval dezelfde blauwe bovenkant als het bekende blik, en ook de geur doet ons er wat aan denken.

NIVEA Care Voedende Crème

NIVEA Care Voedende Crème

Eigenlijk kun je NIVEA Care Voedende Crème op dezelfde manier gebruiken als de bekende NIVEA Creme. Droge plekjes, zowel op je lijf als in je gezicht, worden direct zacht en soepel, en blijven urenlang beschermd. Het grote verschil is alleen het gevoel dat het product op je huid achterlaat: waar de Creme uit het blauwe blik een voelbaar (en plakkerig) laagje achterlaat, is dat bij deze variant niet het geval.

En dat is fijn. Want er zijn van die dagen waarop je niét met een glimmende ‘NIVEA neus’ wilt rondlopen. En het is ook wel lekker om in de winter je van top tot teen in de NIVEA te kunnen zetten, zonder daarna aan je kleren vast te plakken. Allemaal voordelen dus, en we kunnen ook niet anders dan NIVEA Care Voedende Crème van harte aanbevelen. Maar ondertussen koesteren we ons blauwe blikje… al is het maar uit nostalgische overwegingen.