Beauty

Nieuw van Kneipp: body crèmes

Kneipp heeft onlangs een heerlijke nieuwe introductie gedaan: body crèmes. Wij probeerden ze natuurlijk met veel plezier uit!

Verzorgen en genieten, daar ken je Kneipp van. Ook met dit nieuwe product gaat dit weer prima lukken. Wij probeerder de vijgenmelk-arganolie variant (je kunt ook kiezen voor amandelmelk-amandelolie), die extra voeding en hydratatie voor je huid belooft.

Wij verkiezen een body crème altijd boven een bodylotion, omdat de samenstelling zo lekker romig is, en het aanbrengen zoveel plezieriger dan met een lotion of milk het geval is. De body crème van Kneipp is redelijk stevig van samenstelling, vergelijk het met een zeer stevige yoghurt, maar smeert eenmaal op de huid gemakkelijk uit. Je voelt na het aanbrengen duidelijk verschil: je huid voelt soepeler, ziet er zacht glimmend uit en is zachter. De crème trekt snel in, snel genoeg om geen vlekken te maken op je kleding, maar blijft nog wel lang ‘voelbaar’.

Ook de geur mag er zijn! Subtiel, zodat hij niet botst met een eventueel parfum, maar wel heerlijk zacht. Extra weetje: waar veel huidproducten je huid als het ware ‘afsluiten’, heeft Kneipp besloten juist met de huid ‘samen te werken’. Op korte termijn voelt zo’n afsluitend product lekker zacht, maar op de langere termijn kan je huid er juist van uitdrogen omdat het natuurlijk evenwicht, en natuurlijke werking van de huid wordt verstoord. Daar hoef je bij deze body crème niet bang voor te zijn.

De nieuwe Kneipp body crèmes kosten 9,49 euro per stuk, echte aanraders.