Beauty

Nieuw: Etos Banana powder

Etos Banana powder

Al eens van banana powder gehoord? En dan vooral wat het voor prachtig effect heeft op je huid? Etos heeft nu een eigen merk Banana powder, en wij vertellen je waarom je dit moét hebben!

Etos Banana powder

De naam Banana powder komt, dat zie je meteen, van zijn kleur: geel! Hoe geel precies, dat kan per merk verschillen. Etos Banana powder is redelijk donkergeel van kleur, maar er zijn ook varianten die voor een pasteltintje hebben gekozen.

De kleur maakt voor het effect op je huid niet heel veel uit. Je gebruikt de poeder namelijk niet om een kleurtje te krijgen (laten we eerlijk zijn: wie wil er geel door het leven gaan?), maar om je huid te laten stralen. Om die reden zit er ook ultrafijne glans in het poeder verwerkt, voor een gezonde gloed zonder glittereffect.

Geel?

Waarom is Banana powder geel? Omdat juist dat subtiele snufje geel, het beste in jouw huid naar boven haalt. Geel corrigeert namelijk een vale, grauwe tint, zodat je er direct gezonder uitziet.

Etos Banana powder kan zich meten met de veel duurdere poeders van bekende merken, en is met zijn €5,99 de moeite van het uitproberen meer dan waard. Het losse poeder breng je met een lekker grote kwast losjes over je gezicht aan. Wij kiezen ervoor het hele gezicht te bepoederen, wat zowel kan na het gebruik van een foundation (het losse poeder fixeert de boel perfect!) als op de blote huid, voor een naturelle look.

Je kunt er ook voor kiezen het poeder te gebruiken als highlighter, zeker als je een donkere of zongebruinde huid hebt. Accentueer de beste plekken van je gezicht en kom stralend voor de dag.

Etos Banana powder

Nu te koop

Etos Banana powder is vanaf deze week te koop bij Etos, waar je trouwens nog veel meer mooie nieuwe make-upjes vindt. Zo zijn wij dol op de Eyeshadow primer illuminating, die niet alleen zorgt dat je oogschaduw langer en beter blijft zitten, maar ook de kleur intenser maakt (ook perfect te gebruiken als highlighter!) en de nieuwe intense kleuren in de Color Care lipsticklijn.