Beauty

Nieuw: Douglas Make-Up

Douglas Make-Up Aquarelle Powder

Heb je hem al gespot, de Douglas Make-Up lijn? Je vindt deze super uitgebreide lijn nu bij Douglas, en wij laten je met een aantal producten graag alvast kennismaken.

Douglas Make-Up

Als je een make-up lijn neerzet, dan moet je het goed doen, zo dachten ze bij Douglas. En dus is Douglas Make-Up zo uitgebreid geworden, dat het nauwelijks mogelijk is alles hier te benoemen. Van foundation tot eyeliner, van mascara tot nagellak, van oogschaduw tot blush en van stevige basis tot opvallende finishing touch. Zelfs aan goede penselen is gedacht, zodat je alle producten ook nog eens met professioneel resultaat aan kunt brengen.

Douglas Make-Up profileert zichzelf als ‘voor iedereen, voor ieder moment’, en dat weten ze aardig waar te maken. Met neutrale kleuren en makkelijk aan te brengen producten voor iedere dag, tot opvallende kleuren en producten voor meer uitgesproken looks. Om maar eens een voorbeeld te noemen: de Eyeshadow is er in 36 verschillende kleuren, met zowel matte als glinsterende effecten. Klassiekers als bruin, beige, blauw en roze zijn er genoeg, maar ook meer opvallende, trendy kleuren als geel en rood zijn aanwezig.

Aquarelle

De opvallendste, en misschien ook wel mooiste en handigste producten in de lijn vinden we de Aquarelle producten. In deze ronde doosjes vind je meerdere tinten en texturen, die onderling goed te combineren zijn.

Er is een Aquarelle Powder voor het gezicht, een glanzend poeder dat je als een lichte bronzer kunt gebruiken, en dat opvalt door het stralende effect op je huid. Met de donkere kleuren benadruk je je contouren, terwijl de lichte tint juist heel geschikt is om highlights te maken. Wat handig om dit nu in 1 doosje bij elkaar te hebben, voor thuis, maar zeker ook praktisch als je op vakantie gaat. Dit Aquarelle Powder kost €16,95 en behoort zeker tot onze favoriete producten uit de lijn.

Ook voor de ogen is er een Aquarelle Powder (€14,95), in twee verschillende uitvoeringen (bruin of blauw) zelfs. Verschillende tinten oogschaduw die goed bij elkaar passen en elkaar versterken zijn hierin samengebracht. Ook hiervoor geldt weer dat je kunt spelen met accenten en schaduwen. De tinten in het bruine doosje, dat wij uitprobeerden, zijn niet al te intens en laten zich mooi met elkaar vermengen. Wil je een wat meer uitgesproken resultaat, gebruik dan een vochtig penseel: hierdoor worden de kleuren intenser.

Tenslotte hebben ook de lippen een eigen doosje Aquarelle Powder (€14,95), waarin twee verschillende kleuren zitten die je kunt mixen, of los van elkaar kunt gebruiken. Handige tip: deze roze kleurtjes doen het natuurlijk ook prima op je ogen of je wangen!

Douglas Make-Up

Nog meer moois

Om je verder kennis te laten maken met de veelzijdigheid van Douglas Make-Up hebben we nog een flinke greep in het assortiment gedaan, en laten we je een paar opvallende producten zien. Zo zijn we dol op de 12H Foundation (€19,95, verkrijgbaar in 6 tinten), die makkelijk aanbrengt, een natuurlijk effect geeft en urenlang écht goed op zijn plek blijft zitten. Prima dekking, je huid wordt er mooi egaal van, zonder dat je foundation alle aandacht opeist.

Ook mooi: de Cream Blush (€12,95, in 6 tinten) die ons aan een ufo doet denken. Je gaat met het bolletje over je wangen, en waar je misschien een vettig laagje verwacht als resultaat, is niets minder waar. De textuur verandert in een poeder op je huid, voor een gezonde, natuurlijke blos. Een topper!

Tenslotte nog een product dat zo weinig vrouwen gebruiken, terwijl het je make-up zoveel mooier kunt maken: een Eyeshadow Base (€7,95). Breng het aan op je ooglid voordat je je oogschaduw aanbrengt, en laat je overtuigen. Door het egale, gladde laagje wordt de kleur van je oogschaduw niet alleen intenser, hij blijft ook nog eens beter zitten en kruipt minder snel in lijntjes en rimpeltjes. Wij Nederlandse vrouwen vinden het vaak zonde om te investeren in make-up ‘die je niet ziet’, maar in het geval van deze Eyeshadow Base is het écht de moeite waard.

Je vindt de complete lijn Douglas Make-Up in de filialen van Douglas en op www.douglas.nl. Gaat dat zien, zelden zagen wij zo’n complete lijn als deze voorbijkomen.