Beauty

Nieuw bij De Tuinen: Treets Traditions

Treets Traditions

Het gebeurt niet heel vaak dat we een nieuw merk tegenkomen waar we direct zo enthousiast over zijn, dat we het liefst alle producten op zouden willen kopen.

Treets Traditions is het gelukt, en we vertellen je met alle liefde hoe dat precies zo gekomen is.

Treets Traditions

Treets Traditions heeft een zeer uitgebreide productlijn samengesteld op basis van tradities van over de hele wereld. Verdeeld over 5 lijnen, symbool voor delen van de wereld, werden de beste en mooiste tradities verzameld en vertaald in eigentijdse producten.

De producten van Treets Traditions zijn te koop bij De Tuinen, en om daar in de schappen te liggen moet je wel een beetje je best doen. Zo natuurlijk mogelijk, luidt het devies, en daar hebben ze bij Treets Traditions goed naar geluisterd. De producten zijn vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën en bevatten een hoog aandeel natuurlijke ingrediënten. Niet 100% natuurlijk, maar alle beetjes helpen.

Van de Amazone tot aan de Alpen

Treets Traditions bestaat uit vijf lijnen: Energising secrets, Relaxing Chakra’s, Revitalising Ceremonies, Nourishing Spirits en Healing in Harmony. Stuk voor stuk gebaseerd op tradities in verschillende delen van de wereld. Zo vonden de producten binnen Energising secrets hun oorsprong in de Amazone, met veel verschillende soorten olie en de geur van passievrucht. Healing in Harmony werd gebaseerd op de Alpen, met kruiden en oliën met een frisse geur en lekker veel lavendel.

Treets Traditions

In iedere lijn vind je o.a. een Foaming Shower Gel (€6,99), een doucheproduct (€5,99/€6,99) en een scrub (€9,99/€14,99). De overige producten verschillen per lijn. Zo vind je in de Revitalising ceremonies lijn een mooie Massage oil, terwijl er in de Relaxing Chakra’s lijn een geweldige Bath Tea is opgenomen. Genoeg om uit te kiezen dus! En vind je dat lastig, of wil je de producten cadeau doen, dan kun je ook nog kiezen voor een grote of kleine gift set, waarin je meerdere producten vindt.

Lekker!

Wij mochten nog voor de introductie een aantal van de Treets Traditions producten uitproberen, en zijn razend enthousiast. Lekkere producten, die heerlijk ruiken en er ook nog eens fantastisch uitzien. Kies de lijn die het best bij je past en verzamel daar verschillende producten uit, of kies uit iedere lijn het product dat je het meest aanspreekt, om het beste uit verschillende werelden te combineren.