Beauty Getest

Naomi Campbell at Night

Hij ligt al een tijdje in de winkels, maar dat neemt niet weg dat we de nieuwe, betaalbare geur van Naomi Campbell graag nog even onder de loep nemen.

Met een naam als ‘at Night’ is er in ieder geval geen twijfel over het soort geur: dit is er eentje voor in de avonden. Dat straalt de paarse flacon in zwarte verpakking ook wel uit, het geheel oogt mooi luxe en mysterieus als de nacht.

Een echte uitgaansgeur, puur en sensueel, supervrouwelijk, dat was de bedoeling van Naomi, en dat is gelukt. Niet al te zwaar of bedwelmend, maar wel duidelijk aanwezig. Luchtig door de bloemen, maar later warm door de basis van hout en amber. En alhoewel het geen ingrediƫnt is, kwam bij ons ook de gedachte aan zoete amandelen, verwerkt in marsepein naar boven. Om op te eten!

Zoals we gewend zijn van de geuren van Naomi Campbell val je je er geen buil aan. De Eau de Toilette 15 ml heb je al voor 16 euro, terwijl de 30 ml 24 euro kost. Leuk zijn de bijpassende Shower Gel, Body Lotion en Deo Vapo om je geur helemaal compleet te maken.