Beauty

Mystical Forest: de najaarslook van ARTDECO

artdeco

Hoera, het najaar komt eraan! Dat betekent dat de nieuwe make-up die in de winkels ligt weer wat meer kleur krijgt, wat uitgesprokener wordt. Een goed voorbeeld is de nieuwe collectie van ARTDECO.

Mystical Forest

Een betoverd bos, een beetje mysterieus, dromerig. Dat was de inspiratie voor de nieuwe herfst/winter make-up collectie van ARTDECO. Dat zie je terug in de kleuren, die stuk voor stuk uitgesproken zijn.

De nagels lak je mooi donker (onze favoriet is de grijs met een vleugje paars met nummer 794), en ook de lippen mogen donker zijn, dieprood bij voorkeur. Natuurlijk pas je ook je oogmake-up erop aan, weg met zachte pastels, het is het seizoen om te knallen!

artdeco

Het grote voordeel van ARTDECO

ARTDECO heeft een groot voordeel, dat we je graag nog even extra laten zien. Refills! Dat betekent dat je een los doosje koopt, en daar ieder seizoen nieuwe kleurtjes in kunt doen. Zowel de oogschaduw als de blush komt in deze vorm, en zo kun je zelf je favoriete doosje samenstellen.

In 1 doosje, wij kregen de nieuwe Beauty Box Quattro met prachtig herfstmotief, kun je vier oogschaduwkleuren kwijt. Of je doet er 1 blusher en 1 oogschaduw in, kan ook, maar net wat je wilt. Handig om ieder seizoen opnieuw te vullen met de nieuwste kleuren, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een aantal basiskleuren, en ieder seizoen 1 of 2 kleuren vervangen voor de trends van dat moment. Hartstikke flexibel, en daar houden we van.

Dit seizoen zijn de eyeshadows ‘aards’, met veel bruin, grijs, beige en groen. Mooi met elkaar te combineren. De kleuren kun je met je vingers of met een kwastje prima vervagen en in elkaar over laten lopen, voor een mooi, smokey effect.

Verkrijgbaarheid

Wil je de gehele nieuwe ARTDECO collectie met eigen ogen zien? Je vindt hem exclusief bij Douglas!