Beauty

My Red van Oriflame

Oriflame wist voor de nieuwe geur My Red niemand minder dan Demi Moore als gezicht te strikken. Dat maakte ons nieuwsgierig!

Oriflame is te koop via de bekende workshops (of party’s) bij mensen thuis, maar ook via www.oriflame.nl en verschillende schoonheidssalons. Niet in de winkels dus! De nieuwe geur is een goede reden om zo’n workshop (of de webshop) te bezoeken!

My Red is gebaseerd op rode jasmijn, een zeldzame variant op de jasmijn die we allemaal kennen. Een nog weelderigere variant, nog zoeter, fruitiger en sensueler. Door de combinatie met o.a. witte bloemen en cranberries ontstond een heerlijk ‘sappige’, maar bovenal vrouwelijke geur.

Zoet als rood vruchtensap, maar dan wel op een zachte manier, vol en verleidelijk. Een geur die we niet eerder roken, zo bijzonder dat je hem eigenlijk gewoon moet proberen. De rode flacon mag er overigens ook meer dan zijn, prachtig, met zijn ruitjespatroon.

myred2

De Eau de Parfum kost 43 euro (50 ml), en voor dagen dat je de geur wat subtieler wilt dragen kun je kiezen voor de My Red Body Cream. Deze kost 13 euro (250 ml) en is verpakt in een mooie ronde pot. Prachtige introductie van Oriflame!